کد خبر:۷۲۲۵۴۳
از سوی آزمایشگاه فناوری و نوآوری شریف،

فراخوان جذب ایده‌های فناورانه در حوزه هوافضا و زیست فناوری ارائه شد

آزمایشگاه فناوری و نوآوری شریف درجهت جذب ایده‌های فناورانه در حوزه هوافضا و زیست فناوری فراخوان داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «آزمایشگاه فناوری و نوآوری شریف» تصمیم دارد با همراهی و کمک دانشگاه صنعتی شریف و دانشجویان ریل گذار مسیر پیشرفت کشور باشد. از این رو ضمن حمایت از طرح‌های فناورانه سخت‌افزاری، با تشکیل کارگروه‌های تخصصی متشکل از دانشجویان و اساتید و بررسی روند‌های فن آورانه فضای علم‌و‌فناوری کشور و جهان برای هدایت و حمایت هسته‌های فناوری دانشجویی حول موضوعات رصد شده برای پیشرفت کشور تلاش می‌کند.

آزمایشگاه فناوری و نوآوری شریف با شعار «با ما در مرز فناوری قدم بزنید» ماموریت دارد تقویت بستر حمایت از کسب و کار‌های دانش بنیان و توسعه‌ی فناوری‌های پیشرفته را به ثمر بنشاند لذا اهدافی از قبیل تشکیل و حمایت از تیم‌های فن آور، حمایت از توسعه کسب‌و‌کار‌های دانش بنیان سخت افزاری و گسترش فرهنگ توسعه کسب‌و‌کار‌های دانش بنیان را مد نظر دارد.

این آزمایشگاه درجهت جذب ایده‌های فناورانه در حوزه هوافضا و زیست فناوری فراخوان داده است.
فراخوان جذب ایده‌های فناورانه در حوزه هوافضا و زیست فناوری ارائه شد
نکات قابل توجه در ثبت درخواست عبارتند از: اولویت با ایده‌های فن‌آورانه در زیرحوزه‌هایی است که در پوستر مطرح شده است، اولویت با افرادی است که به صورت تیمی در این حوزه‌ها فعالیت کرده و درخواست خود را ثبت کنند، در صورت تایید طرح توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه طرح از اولویت بالاتری برخوردار خواهد بود، از افرادی که به حوزه‌های مطرح شده علاقه‌مند هستند، ولی تحقیقات خود را به صورت انفرادی انجام داده‌اند نیز دعوت به همکاری می‌شود، از طرح‌های فن‌آورانه در دو حوزه مذکور و خارج از زیر حوزه‌های مطرح شده نیز با رعایت ضوابطی، دعوت به همکاری می-‌شود.

گفتنی است، صاحبان ایده برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت setak.sharif.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار