وزیر آموزش و پرورش از راهاندازی کلاسهای اسباببازی در دوره اول ابتدایی خبر داد و گفت: این طرح امسال به صورت آزمایشی در ۱۰ هزار مدرسه ۱۰ استان کشور اجرا میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چهارمین جشنواره ملی اسباببازی، امروز در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز شد.
سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اسباب بازی به عنوان یکی از تجهیزات تکنولوژی آموزشی است و به عنوان وسیلهای برای پرکردن اوقات فراغت نیست بلکه به کمک اسباببازی تسهیل در یادگیری انجام میدهیم.
وی ادامه داد: بچهها با کمک بازی دامن شناختشان گسترش مییابد و دامن مهارتآموزی و مهارت اجتماعی گسترش مییابد.
بطحایی اضافه کرد: بچهها در کنار هم بودن را در کنار استفاده از اسباببازی تجربه میکنند و یاد میگیرند که باید صبور باشند و یکدیگر را تحمل کنند و مهارت زندگی را تمرین کنند.
وی با بیان اینکه اسباببازی حامل فرهنگ است، افزود: اگر اصرار داریم که اسباب بازی بچهها ساخت داخل باشد، چون حامل فرهنگ است و اگر غیر این صورت باشد، آثار و عواقب سوء دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: باید استفاده از اسباببازی در فرایند یاددهی و یادگیری رسمی وارد شود و اسباب بازی به عنوان بخشی از تکنولوژی آموزشی در روند نظام یادگیری اصلاح شود.
وی با تأکید بر اینکه باید نشاط از یادگیری وجود داشته باشد، اظهار کرد: یکی از نشانههای یادگیری اصیل، نشاط از یادگیری است و امروز در یادگیری ما این حلقه مفقوده است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: رویکرد جدید آموزشی را باید وارد فرایند یاددهی و یادگیری کنیم که در ۱۰ استان کشور در گام اول، در ۱۰ هزار مدرسه کلاس اسباببازیهای آموزشی در دوره اول دبستان خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در این طرح دانش آموزان کلاس اول، دوم و سوم ابتدایی، سه ساعت در هفته همراه با بازی کردن اهداف آموزشی را دنبال میکنند.
بطحایی با بیان اینکه امیدوارم این اقدام که امسال اجرا میشود، دانش آموزان را به یادگیری علاقهمند کند، گفت: امیدوارم این اقدامات، ما را به سمت آنچه سند تحول میخواهد نزدیک کند.