کد خبر:۷۳۱۱۱۲
ملک‌زاده در هفتمین کنگره علوم و اعصاب:

ایران در حوزه علوم اعصاب رتبه ۳۵ دنیا را دارد/ از نظر تولیدات علمی و مقالات در منطقه پیشرو هستیم

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: تولیدات علمی ایران رشد خوبی داشته؛ به طوری که در منطقه از نظر تولیدات علمی و مقالات پیشرو هستیم و در کشور‌های اسلامی رتبه اول در زمینه تولید علم و استنادات را کسب کرد‌ه‌ایم.

ایران در حوزه علوم اعصاب رتبه ۳۵ دنیا را دارد/ از نظر تولیدات علمی و مقالات در منطقه پیشرو هستیم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در مراسم هفتمین کنگره علوم و اعصاب که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: تولیدات علمی ایران رشد خوبی داشته است به طوری که در منطقه از نظر تولیدات علمی و مقالات پیشرو هستیم و در کشور‌های اسلامی رتبه اول در زمینه تولید علم و استنادات را کسب کرده ایم.

وی در ادامه گفت: ایران در سال‌های اخیر از نظر استناد به مقالات علمی سهم دو درصدی همچنین ۳۰ درصد از تولیدات علمی در حوزه سلامت و دو درصد تولید علم در دنیا به کشور ایران اختصاص دارد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در خصوص فناوری ایران تصریح کرد: کشور ایران در حوزه فناوری از رتبه ۱۰۶ به ۷۵ رسیده و در زمینه علوم اعصاب به رتبه ۳۵ رسیده است.

وی در ادامه گفت: امید به زندگی میان زنان به ۸۰ و در مردان به ۷۶ سال رسیده که این مسئله نشان از رشد ایران در حوزه علوم و اعصاب است.

ملک زاده در خصوص وضعیت کودکان در کشور اظهار کرد: ۳۰ درصد از جوانان بالای ۱۸ سال دچار بیماری فشار خون هستند و در زمینه بیماری‌های غیرواگیر در زیر ۵۰ سال مردم ایران حدود ۸۵ هزار نفر هستند.

وی همچنین افزود: برنامه منسجم به منظور پیشگیری از بیماری‌ها در ایران وجود ندارد لذا لازم است در این زمینه راهبردهایی اندیشیده شود.

ملک زاده در ادامه گفت: در سال ۱۹۹۰ بیماری پارکینسون در ایران و دنیا رشد دو برابری داشته همچنین ۷۷ هزار و ۶۰۰ نفر در کشور ایران مبتلا به بیماری پارکینسون هستند. همچنین کنترل فشار خون یکی از برنامه‌های مهم ما است، زیرا نیمی از مردم ایران دچار این بیماری هستند.

وی در پایان گفت: علاقه مندیم شرکت‌های دانش بنیان در شرایط فعلی اقتصادی در کنار ما باشند.
 
همچنین محمدتقی جغتایی، رئیس انجمن علوم اعصاب در این مراسم گفت: حوزه علوم و اعصاب یکی از مباحث مهم دنیا به شمار می‌رود که تا دهه دوم قرن بیستم امکان مطالعه آن وجود داشته است که با ورود AT تحولی عظیم در حوزه دانش مغز به وجود آمده و دهه ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ را دهه مغز نام گذاری کرده اند.

وی در ادامه گفت: در رشته علوم و اعصاب هزینه‌های زیادی شده که دولت‌های بسیاری در این زمینه درگیر بوده همچنین سرمایه گذاری‌های خوبی در رشته علوم اعصاب در سراسر دنیا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار