مدیر عامل موسسه کودکان هوشمند گفت: یکی از ویژگیهای انجمن پاما این است که کشورهای عضو از لحاظ قدرت و قدمت بسیار مشهور هستند و ۲۳ کشوری که عضو انجمن پاما، هرکدام در کشور خود پیشرو هستند.
مخبریان، مدیر عامل موسسه کودکان هوشمند در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص برگزاری مسابقات و انجمن پاما گفت: پرورش ذهن و توسعه عملکردهای نیمکرههای مغز هدف انجمن پاما است که این روش سبب شده تا کودکان بسیاری به آموزشهای نوین روی آورند و اعتماد به نفس، حافظه و سایر عملکردهای خود را تقویت کنند.
وی ادامه داد: موسسه کودکان هوشمند از سال ۱۳۹۱ آغاز به کار کرده که در هفتمین سال فعالیت، شاهد مجموعه بزرگی از دانش آموزان نخبه هستیم که در سرتاسر ایران در حال آموزش هستند.
مخبریان همچنین افزود: یکی از رویدادهای مهم مجموعه هوشمند کودکان، جشنواره ملی نابغهها است که سالهای گذشته در ۶ دوره برگزار شد و امسال نیز ۳۲۰ دانش آموز در مسابقات استانی شرکت خواهند کرد. همچنین موسسه کودکان هوشمند در ۱۷ دوره مسابقات ذهنی پاما را در کشور آفریقا برگزار کرد که علیرغم تصورات، ایران بالاترین مقام مسابقات را کسب کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: همچنین ایران اولین کشوری بود که پس از سالها توانست میان کشورهای آسیایی رتبه قهرمانی را در ردههای سنی به دست آورد. امسال نیز با یک تیم بسیار قوی و متشکل از ۳۵ نابغه از ده استان در این مسابقات شرکت خواهیم کرد و تیم ۱۰۰ نفره کودکان هوشمند اول دی ماه عازم مسابقات مالزی خواهند شد.
مخبریان گفت: یکی از ویژگیهای انجمن پاما این است که کشورهای عضو از لحاظ قدرت و قدمت بسیار مشهور هستند، ۲۳ کشور عضو انجمن پاما، هرکدام در کشور خود پیشرو هستند که از جمله این کشورها مالزی تایوان آمریکا و آفریقای جنوبی، کره، لبنان و هند است.
وی در ادامه اظهار کرد: این دانش آموزان با تربیت مربیان معتبر که دارای تاییدیه انجمن هستند تمریناتی را انجام میدهند که دو روز قبل از مسابقه، دانش آموزان به منظور تمرکز بیشتر به قرنطینههایی وارد میشوند تا امادگیهای لازم برای شروع مسابقات داشته باشند. هرسال یک روز قبل از شروع مسابقات برنامه کنفرانس سالانه توسط انجمن پاما برگزار میشود که در آنجا همه اخبار و دستاوردهای آموزشی ارائه میشود. امسال قرار است کشور ایران پیشنهاد برگزاری پامای خاورمیانه را دهد که مسابقات ۲۰۱۹ به میزبانی کشور ایران برگزار شود.
مدیر عامل موسسه کودکان هوشمند گفـت: بزرگترین فایده این مسابقه برای جهان این است که اعتماد به نفس و خود باوری را در دانش آموزان تقویت میکند. اینکه دانش آموزان در مسابقات بین المللی شرکت کنند سبب همگام سازی آنان با دیگر کشورها میشود همچنین دانش آموزانی که سالهای گذشته در این مسابقه شرکت کرده بودند هم اکنون شاهد موفقیتهای آنان در آزمونهای استعدادهای درخشان هستیم.
مخبریان با اشاره به حضور مرضیه افخم در مسابقه مالزی گفت: برای مسابقه نهایی از مرضیه افخم سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی نیز دعوت کردهایم که حضور داشته باشد، زیرا توسعه محاسبه ذهنی با چرتکه و بهکارگیری آن در فعالیتهای روزانه میتواند به عملکرد بهتر ذهن و هوش کمک کند و این مرکز از ۶ سال پیش بر اساس استانداردهای بینالمللی کار آموزش به کودکان را شروع کرده است.