کد خبر:۷۳۵۸۵۶
صفوی:

اعلام آخرین وضعیت ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ پیام ۳ ماموریت مشخص و علمی دارد

مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن شرح آخرین وضعیت این ماهواره گفت: پیام دارای ۳ ماموریت کاملا مشخص و علمی است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید مصطفی صفوی مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ماهواره پیام دارای ۳ ماموریت کاملا مشخص و علمی است.

وی با اشاره به ۴ دوربین این ماهواره افزود: براین اساس ماموریت اول آن عکس برداری از روی زمین با رزولویشن ۴۰ متر است که کاربرد‌های آن در محصولات کشاورزی، تشخیص رشد محصولات کشاورزی، تشخیص وضعیت جنگل‌ها و جنگل بانی و بسیاری از کاربرد‌های صلح آمیز دیگر است.

مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: ماموریت دوم این ماهواره ذخیره و ارسال اطلاعات است که از زیر سیستم آن به عنوان یک مجموعه رادیویی آماتوری استفاده خواهد شد.

صفوی عنوان کرد: آخرین ماموریت این ماهواره محموله تشعشعی فضایی است که قابلیت اندازه گیری تشعشعات فضایی در ارتفاع ۵۰۰ کیلومتر از سطح زمین را دارا است.

وی عنوان کرد: برای آماده‌سازی این ماهواره ۱۶ نفر از اساتید دانشکده‌های هوا و فضا، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک حضور فعال داشته اند.

مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: وزن این ماهواره ۱۱۰ کیلوگرم است و در مدار ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار خواهد گرفت.

صفوی با بیان اینکه مدل پروازی این ماهواره آماده و آزمون سازگاری آن حدود ۲ ماه پیش انجام شده است، ادامه داد: تست‌های نهایی تحویل و کالیبراسیون ماهواه پیام انجام شده است و دو هفته گذشته نیز تست خواص جرمی ماهواره گرفته شد.

مسئول ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: کالیبراسیون نهایی سنسور‌ها و عملگر‌های تعیین کنترل وضعیت این ماهواره نیز انجام شده است و بعد از انجام این تست ها، تست‌های تجمیعی ماهواره، تست‌های یکپارچه ماهواره انجام و پس از آن تحویل نهایی به سازمان فضایی صورت می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار