کد خبر:۷۴۴۵۵۸
افشاری در گفتگو با دانشجو:

شبکه «روستا کالا» به حمایت جهادی از تولیدات روستایی می‌پردازد/ استاندارد داشتن، اولویت اول در انتخاب محصولات است

مسئول فروشگاه حمایت از کالای روستایی «روستا کالا» گفت: این فروشگاه یک شبکه مردمی برای مردم است، که قصد دارد ظرفیت‌های مردمی که معطل مانده را در حوزه روستا‌های کشور فعال کند.

شبکه روستا کالا به حمایت جهادی ازتولیدات روستایی می‌پردازد/ استاندارد داشتن اولویت اول در انتخاب محصولات است!

افشاری، مسئول فروشگاه حمایت از کالای روستایی «روستا کالا» در حاشیه مراسم افتتاح این طرح در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون این فروشگاه گفت: این فروشگاه یک شبکه مردمی برای مردم است، که قصد دارد ظرفیت‌های مردمی که معطل مانده است، مخصوصا در حوزه روستا‌های کشور را فعال کند به این معنا که به مباحث اقتصادی روستایی ورود پیدا کند.

وی افزود: ما از سال ۸۶ که به کار‌های جهادی ورود پیدا کردیم همیشه به این توجه می‌کردیم که اگر قرار است در حوزه تعالی روستا‌ها کار کنیم بهتر است که یک کار پایه دار انجام دهیم تا اینکه یک کار سطحی انجام دهیم.

مسئول فروشگاه «روستا کالا» گفت: وقتی خوب فکر کردیم به این نتیجه رسیدیم که بهترین کار در توسعه و تعالی فعالیت‌های روستایی شبکه روستا کالا است و بهترین کمکی که می‌توان به روستا‌ها کرد این است که آن‌ها را در حوزه بازار محصولشان کمک کرد.

وی ادامه داد: با توجه به ارتباطاتی که در حوزه کار‌های جهادی با مناطق محروم داشتیم از حدود ۲-۳ سال قبل اقدام به عملی کردن این ایده کردیم، البته شبکه روستا کالا از سال ۹۲ به صورت ویترین مجازی شروع به کار کرد و در سال ۹۵ یک جریان تبلیغی به دیده شدن آن کمک کرد و در اواسط سال ۹۷ به این نتیجه رسیدیم که حتما باید این کار به صورت اقتصادی انتفاعی دیده شود. به همین سبب تصمیم گرفتیم تا با راه اندازی فروشگاهی این شبکه را گسترش دهیم.

افشاری گفت: چند ماه پیش که این فروشگاه را به راه انداختیم تنها ۶ نوع محصول داشتیم، اما امروز حدود ۳۰۰ نوع محصول عرضه می‌کنیم. فراهم کردن محصولات برای این فروشگاه سختی‌های خاص خودش را دارد، چون معمولا گروه‌های جهادی در این باره حرفه‌ای عمل نمی‌کنند و فقط می‌خواهند واسطه گری کنند.

وی افزود: فرق ما با فروشگاه‌های سنتی فروشی دیگر این است که آن‌ها برایشان اقلام را می‌آورند، اما ما باید به کف روستا‌ها برویم و اجناس را خودمان پیدا کنیم. یکسری استاندارد‌های مختص محصولات داریم که چه در حوزه کیفیت و چه در حوزه غذای سالم براساس طب سنتی و طب جدید است.

مسئول فروشگاه روستاکالا گفت: یک فروشگاه به خاطر این تبدیل به یک شبکه می‌شود که باید تمام این مسائل را تامین، توزیع و دسته بندی و ارایه نهایی کند. به همین دلیل دشواری‌های خاص خود را دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار