
حضور مداوم دانشگاهیان کرمانشاهی در عرصههای مختلف/ اهلیت خریدار پالایشگاه استان با پافشاری دانشجویان رد شد
از اوایل سال ۹۷ مصوبه FATF در میان دانشجویان کشورمان از جمله دانشجویان کرمانشاهی به بحث روز تبدیل شده بود و آن ها با برگزاری تجمعاتی تلاش می کردند تا نمایندگان شهرشان در مورد این مصوبه اظهار نظر مستقیم کنند؛ این در حالی است که با وجود تلاش دانشجویان هنوز نمایندگان در مورد این مصوبه هیچ واکنشی نشان نداده اند. این داستان همچنان ادامه دارد و هنوز تجمعات دانشجویان برگزار می شود و همگی منتظر تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد این مصوبه و لوایح استعماری آن هستند.
دانشجویان کرمانشاهی برای روشنگری به دفعات در مورد مصوبه FATF در نمازهای جمعه استان، هفته گذشته حضور یافتند و همراه با دانشجویان سراسر کشور از طریق برگزاری تجمع، مطالبات خود را به گوش نمایندگان می رسانند.
بیشتر بخوانید:
دانشجویان کرمانشاهی خواستار موضع گیری نمایندگانشان در مورد مصوبه FATF شدند
دانشجویان کرمانشاهی برای روشنگری مردم در مورد مصوبه FATF به مساجد میروند/ توزیع بیش از ۲۰۰۰ بروشور
دانشجویان بسیجی کرمانشاه طی تجمعی مخالفت خود را با تصویب لوایح استعماری FATF اعلام کردند
با اینکه این پالایشگاه در زمان جنگ چندین بار مورد حمله عراقیان قرار گرفته و دو بار بمباران شده به لحاظ موقعیت استراتژیکش هیچگاه تعطیل نشده است و به خوبی در حال ادامه فعالیت بود و به قطب فعال درآمدی استان کرمانشاه و حتی کشور تبدیل شده بود، تا اینکه در سال ۹۵ به قیمت ۲۸۰ میلیارد تومان در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفت و روند واگذاری آن آغاز شد. واگذاریای که خالی از حاشیه نبود و دانشجویان کرمانشاهی معتقد بودند که در این روند، فساد رخ داده و با پیگیریهایی که انجام دادند و از طریق نامه زدن ۳۶۰۰ دانشجوی کرمانشاهی به نمایندگان مجلس خواستار رسیدگی به این موضوع و ارائه نتیجه تحقیق و تفحص مجلسیها درباره واگذاری آن شدند که در پاسخ به این مطالبه دانشجویان، سیدجواد حسینی کیا، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در پیامی خطاب به ۳۶۰۰ دانشجوی دانشگاه رازی کرمانشاه اعلام کرد: نمایندگان کرمانشاه تا احقاق حق مردم در موضوع پالایشگاه کنار دانشجویان هستند. در آخر این دانشجویان توانستند نمایندگان را قانع کنند تا نتیجه تحقیق و تفحصهای مربوط به واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه را به طور صریح و شفاف اعلام کنند که در نتیجه مشخص شد پالایشگاه نفت کرمانشاه به شکلی غیرقانونی واگذار شده و اهلیت خریدار و نحوه قیمت گذاری پالایشگاه از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی رد شد.
بیشتر بخوانید:
پالایشگاه نفت کرمانشاه گرفتار خصوصی بازی دولتیها شده است
نمایندگان صریح به مردم بگویند که در پالایشگاه کرمانشاه فساد صورت گرفته یا نه
چوب حراج برای پالایشگاهی که بیشتر از قیمتش، طلبکار است
بعد از گذشت دو ماه از اعتصاب دانشجویان، هیچ تغییری در شرایط آنان حاصل نشده بود و با وجود اعتصابات و اعتراضات از جمله شرکت نکردن ۱۳۵ دانشجو در امتحانات و همچنین پیگیری از مسئولان زیربط برای رفع مشکلات، متاسفانه هیچ عملکرد مثبت و سازندهای از جانب مسئولین دانشگاه صورت نگرفت و مشکلات دانشجویان نه تنها کاسته نشده است؛ بلکه به میزان آن، اضافه هم شد. مسئولین این دانشکده به جای توجه نسبت به این اعتصابات، اقدام به مشروط کردن دانشجویان کردند و این مسئله موجبات نگرانی دانشجویان را فراهم آورده بود. مشکلات در دانشکده اسلام آباد غرب، تا جایی ادامه پیدا کرد که در نهایت وزارت علوم تصمیم گرفت این دانشکده را از لیست ۹۷ دانشجویان ورودی حذف کند و به این طریق در سال گذشته دانشگاه اسلام آباد غرب ورودی جدید نداشت.
بیشتر بخوانید:
۱۳۵ دانشجویی که در آستانه مشروط شدن قرار گرفتند!
مطالبات صنفی دانشکده اسلام آباد غرب بی پاسخ ماند/ حذف رشتهها از دفترچه کنکور؛ راه حل وزارت علوم
علاوه بر برگزاری چنین اردوهایی در کرمانشاه، عدهای از دانشجویان جهادگر استان در سال ۹۷ مشغول خدمات رسانی به مردم مناطق زلزله زده شدند و از هیچ کمکی دریغ نکردند و اعلام کردند که اگر، بازهم شاهد وقوع زلزلههای خسارت بار در کرمانشاه باشیم سریعا اقدام به امدادرسانی به زلزله زدگان میکنیم و تا آخر در کنارشان خواهیم ماند.
بیشتر بخوانید:
دانشجویان جهادگر کرمانشاهی از هیچ کمکی به زلزله زدگان دریغ نمیکنند