آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۴۸۴
مفرد در گفتگو با دانشجو:

روند اشتغال‌زایی در اردوهای جهادی اصلاح می‌شود/ چرخه صحیح کارآفرینی را برای گروه‌های جهادی تببین کرده‌ایم

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: تصمیم ما بر این است که در سه ماهه اول سال ۹۸ منابع شغلی را که در مناطق محروم نیاز دارند به آن‌ها تزریق کرده تا آن‌ها بتوانند کسب و کار خود را راه بیاندازند.

صادق مفرد، مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون اشتغالزایی جهاد سازندگی در طی این سال‌ها و نتایج آن گفت: آمار دقیقی از اینکه تاکنون چه میزان شغل توسط بچه‌های جهادی برای مناطق محروم کشور ایجاد شده است در دست نیست.

مفرد گفت: بخش‌هایی هست که بچه‌های جهادی خودشان مستقیما وارد کار اشتغالزایی شده اند یا چرخه کسب و کاری را تکمیل کرده اند و یا به بازار کار کمک کرده، آموزش داده اند، مبانی حقوقی کار را به آنان یاد داده اند یا به صورت مستقل خودشان کسب و کاری را راه اندازی کردند فعالیت گروه‌های جهادی به معیشت آن منطقه گره خورده است، اما در فاصله کمی که گروه جهادی در حال فعالیت است در مدت ۱۰-۲۰ روز نمی‌توان یک کسب و کار را راه اندازی کرد و معمولا این طور مواقع می‌توان به کسب و کار منطقه کمک کرد.

مسئول جهاد سازندگی بسیج دانشجویی گفت: در حال حاضر عده‌ای از فعالان جهادی با توجه به رشته‌های مرتبط به خود به اشتغالزایی در مناطق پرداختند برای مثال در مازندران کشت گیاهان دارویی را انجام داده و بازار کار آن را نیز فراهم کردند و الان خود دانشگاه نیز خریدار این گیاهان دارویی از مردم است.

وی افزود: ۵ گروهی که به صورت مشخص بر این موضوع فعالیت می‌کنند به جای وام دادن به این گروه‌ها افرادی را که دغدغه اشتغالزایی داشتند را در این مناطق گردهم آوردند و دوره‌هایی را برای آن‌ها برگزار کرده و رسته‌های شغلی شان توسط خود مردم آنجا مشخص شده و توانمندی شغلی شان نیز مشخص گردیده است.

مفرد تصریح کرد: تصمیم ما بر این است که در سه ماهه اول سال ۹۸ منابع شغلی را که این‌ها نیاز دارند به آن‌ها تزریق کرده تا آن‌ها بتوانند کسب و کار خود را راه بیاندازند. یعنی روند اشتباهی که در حوزه اشتغالزایی به صورت وام دادن وجود دارد را ملغی کرده و ابتدا یک سیکل صحیح کارآفرینی را پیش ببریم و سپس به آن‌ها منابع مالی تزریق می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار