آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۴۴۵
روایتی از سفر به مرکز دنیا؛

روستای دور افتاده «زمیندر» میزبان دانشجویان جهادی «گفتمان ناب»/ وقتی دانشجویان همت جمعی را به مردم منتقل می‌کنند

دانشجویان جهادی «گفتمان ناب» سفر خود را در ایام نوروز به روستای زمیندر استان هرمزگان رفتند.

روستای دور افتاده «زمیندر» میزبان دانشجویان جهادی «گفتمان ناب» / وقتی دانشجویان همت جمعی را به مردم منتقل می‌کنند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه جهادی عمرانی-فرهنگی «گفتمان ناب» متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد در نوروز ۹۸ سفر جهادی خود را به مرکز دنیا، این بار واقع در استان هرمزگان، آغاز کرد.

این گروه جهادی سفر خود را از ۲ فروردین  به یکی از روستا‌های دورافتاده و محروم استان هرمزگان، زمیندر، آغاز کرد. این روستای (شیعه نشین) با جمعیت ۴۸۵ نفر، در حوالی شهر میناب، در دهستان سندرک قرار دارد.

اردو با دو محوریت عمرانی و فرهنگی هدفگذاری شده بود.  گروه جهادی پس از گذر از مسیر‌های سیلابی وارد روستا شد، با استقبال گرم مردم شریف منطقه زمیندر مواجه شده و شروع فعالیت های خود را رقم زد.

در روز آغازین، تیم جهادی به در منزل تک تک مردم روستا رفته و بچه های روستا را برای شرکت در برنامه های فرهنگی دعوت کردند. کلاس ها، برای دو گروه سنی کودک و نوجوان از صبح دوشنبه آغاز شد و به همین روال تا پایان اردو ادامه دارد. بچه ها کم کم به مدرسه آمدند.
 
برنامه فرهنگی شامل ورزش، گارگاه خلاقیت، کاردستی و نقاشی، گارگاه نمایش و قصه، محفل قرآنی و در نهایت گعده های دوستانه برای بچه ها به تناسب سنی شان برگزار شد. بچه ها با شوق و نشاط در کلاس ها شرکت کردند و مدرسه جانی دوباره گرفت. طرح جهادی تنها به بچه های روستا منحصر نمی شود. کلاس های مدرسه تا اذان ظهر ادامه داشت و عصر‌ها برای مادران روستا، جلساتی در زمینه مشاوره و تربیت کودک، احکام بانوان، سبک زندگی اسلامی و خواندن دعا تدارک دیده شد. عصر روز اول با دعوت خانه به خانه مادران جلسه مشاوره برگزار شد و با استقبال خوبی روبه رو شد. مادران کم حرف نقاب زده ی روستا بلاخره از مسائل خود، از خاطراتشان و دغدغه هایشان، گفتند؛ و خندیدند.

محور بعدی اردو، در زمینه عمرانی، معطوف به «خانه اقتصاد» است. این بنا به منظور اشتغال زایی برای ۵۰ نفر از اهالی روستا در زمینه صنایع دستی ارزشمندشان بنا می شود که عمدتا توسط زنان روستا انجام می شود. اینجا گروه جهادی سخت مشغول کار است.

دهیار روستا سلیمی و همسرشان خیلی جهادیتر از بچه‌های جهاددی با اینکه امکان رفتن به شهر را دارند سالهاست در این روستا مانده اند و به تک تک اهالی کمک می‌کنند.

البته قابل ذکر است که آبادانی این روستا به یک طرح نوروزی اکتفا نمی کند و قطعا به کمک بیشتری از جانب نیرو‌های دولتی و جهادی نیازمند است؛ شاید کار‌ها به همه افرادی که کاری از دستشان برمی آید متوجه باشد؛ و تمام مناطق محروم و دورافتاده و نیفتاده، مرکز دنیا باشد. همانطور که مقام معظم رهبری می فرمایند «در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفته¬اید همانجا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه کار‌ها به شما متوجه است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار