آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۵۵۱۳
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی؛

نرم افزار «صندوق فروشگاهی حساب و کتاب» تولید شد

یک شرکت داخلی با تسهیلات دریافتی از صندوق نوآوری و شکوفایی توانست مجموعه نرم‌افزاری با عنوان «صندوق فروشگاهی حساب و کتاب» تولید کند که برای تامین نیاز‌های مالی فروشگاه‌ها قابل استفاده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، محمدمهدی رحیمی نداف، مدیر عامل شرکت مدل‌سازان نرم‌افزار آینده در توضیح فنی طرح دانش‌بنیان این شرکت اظهارکرد: «صندوق فروشگاهی حساب و کتاب»، مجموعه‌ای از محصولات نرم‌افزاری است که بر روی دستگاه‌های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید مانند تلفن همراه و تبلت نصب شده و برای تامین نیاز‌های مالی فروشگاه‌ها قابل استفاده است.

وی ادامه داد: این نرم‌افزار فروشگاهی بر روی تبلت و تلفن همراه هوشمند نصب می‎شود و از تکنولوژی پردازش ابری برای آن استفاده شده است.

رحیمی نداف در توضیح ویژگی این محصول خاطرنشان کرد: این صندوق فروشگاهی اندرویدی بسیار ارزان‌تر و کم‌جاتر از مشابه آن است و سال ۹۶ که قیمت‌ها افزایش نیافته بود مجموعه کامل محصولات ما حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت داشت و هم اکنون با افزایش قیمت‌ها به سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است که در این شرایط هم حدود یک میلیون تومان با سایر موارد مشابه اختلاف قیمت داشته و ارزان‌تر است.

مدیرعامل شرکت مدل‌سازان نرم‌افزار آینده با اشاره به اینکه این محصول به ویژه در بازار خرده‌فروشی بسیار کاربرد دارد، تصریح کرد: تکنولوژی اصلی این محصول، نوعی پردازش ابری است. به طور خاص این نرم‌افزار به سبک SAAS تولید می‌شود که از مزیت‌هایی برای بخش‌هایی از بازار خرده‌فروشی برخوردار است. به عبارتی نرم‌افزار به صورت یک سرویس ۲۴ ساعته آماده بهره‌برداری از طریق شبکه است و بروزرسانی آن نیز از طریق شبکه انجام می‌شود. در اجرای بخش هسته این نرم‌افزار از زبان Python و چارچوب کاری Django استفاده شده است. ارتباط با سرور نیز به روش Web API صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مدل‌سازان نرم‌افزار آینده با اشاره به رضایت مشتریان این صندوق فروشگاهی از محصول ارایه شده، به اشتغال به کار پنج نفر در این شرکت اشاره کرد و گفت: برای توسعه کار و فروش بیشتر، حداقل به سه نفر نیروی کار دیگر نیاز داریم که البته این مساله نیازمند منابع مالی است.

وی درباره اخذ تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: این تسهیلات خیلی به ما کمک کرد و ۸۰ درصد نیاز مالی ما را تامین کرد. ما آن زمان ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات درخواست دادیم که ۸۰ میلیون تومان آن مصوب شد.

رحیمی نداف با بیان اینکه شرکت ما یک شرکت نوپا است که کاری نو در حوزه استارت‌آپی را آغاز کرده و طبیعی است که بعضی از موارد قرارداد محقق نشود، گفت: بحث فروش ما طبق برنامه پیش نرفت که طبیعی هم هست. شرکت ما به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان حدود ۲۲۰ میلیون تومان اعتبار وام دارد، اما این تسهیلات را باید تحت عنوان توسعه فنی دریافت کنیم که امیدوارم این تسهیلات در این مرحله و برای توسعه کار و بحث فروش نیز تخصیص یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار