کد خبر:۷۵۵۶۳۳
با هدف مبارزه با بیابان‌زدایی؛

شتابدهنده‌های تخصصی حوزه آب حمایت می‌شوند/ اولویت با استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان

ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست در نظر دارد تا در جهت پیشبرد اهداف خود، از شکل‌گیری و توسعه سه عنوان شتاب‌دهنده تخصصی فعال در این حوزه حمایت کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شتاب‌دهنده تخصصی فناوری‌های مرتبط با گرد و غبار، بیابان‌زدایی و شورورزی با اولویت در مناطق خوزستان و سیستان و بلوچستان، شتاب‌دهنده تخصصی فناوری‌های سامانه‌های نمک‌زدایی با اولویت در منطقه مرکزی ایران وشتاب‌دهنده تخصصی فناوری‌های احصاء و بازچرخانی آب و تصفیه فاضلاب با اولویت در مناطق خراسان و مرکزی ایران می‌توانند برای دریافت این حمایت از ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام کنند.

متقاضیان فعال در سه حوزه اعلام شده می‌توانند تقاضای خود را در قالب کاربرگ تکمیل (حداکثر یک شتابدهنده) و تا اول اردیبهشت ۱۳۹۸ به آدرس پست الکترونیک این ستاد (info@ab.isti.ir) ارسال کنند.

درشرایط اولیه دیافت این حمایت آمده است که شتابدهنده‌ها باید دارای تجربه عملی در توسعه و تجاری‌سازی موفق حداقل یک محصول باشند و جذب، استقرار و تعیین مدل همکاری شتابدهنده با حداقل ۵ تیم فناور در هر دوره شتابدهی (مدل مشارکت، مدل‌های همکاری پس از شتابدهی، خرید فناوری، مدل سرمایه‌گذاری) را در رزومه خود داشته باشند.

همچنین شتابدهنده‌ها باید دارای توان سرمایه‌گذاری، تأمین مالی یا جذب سرمایه به میزان درخواستی از معاونت و نیز توان دسترسی به بازار فروش محصول یا محصولات نیز باشند.

در صورت وجود شرایط اولیه و با تکمیل مفاد کاربرگ، پیشنهاد مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طبق ضوابط، حمایت‌های لازم از ایجاد شتاب‌دهنده تخصصی صورت می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار