کد خبر:۷۵۶۲۲۳
رسایی در دانشگاه شاهد:

پوشیدن لباس سپاه خوب است اما باید اقدام عملی انجام داد/ مدعیان مذاکره با آمریکا امروز می‌گویند آنها را تروریست اعلام کنید

نماینده سابق مجلس با توجه طرح سه فوریتی که در مجلس به تصویب رسید گفت: سخنرانی‌های طوفانی، شعار‌های مرگ بر آمریکا و اقدام به پوشیدن لباس سپاه خوب است، ولی باید اقدام عملی در برابر اقدام آمریکا صورت گیرد.

پوشیدن لباس سپاه خوب است اما در برابر آمریکا اقدام عملی انجام دهید/ واردات کالاهای آمریکایی متوقف شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید رسایی نماینده سابق مجلس در دوره‌های هشتم و نهم در این مراسم با برشماری مناسبت‌های این روز گفت: آمریکا برای اولین بار خودش رابطه اش را با ایران قطع کرد؛ و بعد از چهل  سال در چنین روزی، سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی خود قرار داد. این تصمیم در همین مدت کوتاه، منشاء برکاتی بوده است که که این مساله باعث شد تا آمریکا به سمت نابودی خود بیشتر حرکت کند.

وی به مناسبت ۲۰ فروردین روز فناوری هسته‌ای گفت: ایران با توجه به قبول معاهده npt، اعلام کرده است به دنبال سلاح اتمی نیست. در این سال‌ها هیچ کشوری اعلام نکرده است که ایران سلاح هسته‌ای دارد. حتی کشور‌های ۵+۱ نیز که خودشان از سلاح اتمی استفاه می‌کنند، به این مساله اذعان دارند و به دنبال آن هستند تا ایران از این فناوری که در اختیار دارد، استفاده نظامی نکند.. بنابراین مساله سلاح اتمی بهانه‌ای است برای فشار به ایران؛ در صورتی که پاکستان و رژیم صهیونیستی نیز آزادانه از اسلاح اتمی استفاده می‌کنند، ولی معاهده npt را امضا نکرده اند.

سردبیر هفته نامه ۹‌دی با اشاره به وجود نماد‌هایی برای استقلال در کشور ادامه داد: ابتدای انقلاب، مرگ بر شاه نماد استقلال محسوب می‌شد. دو دوره بعد از جنگ سازندگی و از مقطعی به بعد به علت تحریم ها، صنعت هسته‌ای نماد استقلال شد. از همین رو بیگانگان به دنبال زدن صنعت هسته‌ای در کشور هستند. چون فناوری هسته و کسب آن، باعث خودباوری و ایجاد اعتماد بنفس در ایرانیان شده بود.

وی گفت: در سال ۸۲ تعهد دادیم که فناوری هسته‌ای متوقف شود و همه چیز حتی بنّایی متوقف شود، اما در مقابل سه کشور اروپایی به وعده‌های خود از جمله فروش بیشتر نفت اجرایی نشد. آقای روحانی در صورتی در مناظرات انتخابات ۹۲ می‌گوید که پلمپ هسته‌ای را باز کرده است که این با دستور رهبر انقلاب انجام شد. تعهد سعدآباد نیز پر ابهام بود. اقدامات جزئی زیادی باید توسط ما صورت می‌گرفت، اما در مقابل اقدامات کلی به تصویب رسیده بود که آن نیز عملیاتی نشد.

رسایی با اشاره به هماهنگی دولت و تیم مذاکره کننده با سیاست‌های رهبری در هشت سال دولت نهم و هم گفت: پیشرفت‌های بسیار خوبی از جمله غنی سازی اورانیوم، افزایش تعداد سانتیفریوژها، راه اندازی آب سنگین اراک که همه این‌ها با نظارت آزانس اتمی و تایید آن‌ها صورت گرفت.

نماینده سابق مجلس با اشاره به مقطع سوم مذاکرات هسته‌ای در آقای دولت روحانی بیان کرد: در مقطع سوم مذاکرات واژه خوشبین نیستم به ادبیات سیاسی ایران وارد شد. در صورتی که در قبل‌تر از این چنین چیزی مطرح نبود. کسانی که در دور اول مذاکرات در سال‌های ۸۲ تا ۸۴ می‌گفتند سانتیفریوژ لازم نیست و بایستی پلمپ کنیم در سال ۹۲ شعار میدهند که هم سانتیفریوژ باید بچرخد و هم چرخ کارخانجات و زندگی مردم باید بچرخد. این تغییر موضع نشانه عوض شدن آن‌ها نیست بلکه مجبور بودند این شعار را انتخاب کنند. چون هسته‌ای نماد استقلال شده بود؛ بنابراین رهبری می‌گویند خوشبین نیستم و استراتژی نرمش قهرمانانه را انتخاب می‌کنند، چون تجربه تیم مذاکره کننده را داشت.

وی با ترسیم خط سیر مذاکرات در طی ۱۵ سال بیان کرد: زمانی اقلیتی در راس آن مقام معظم رهبری می‌گفتند آمریکا قابل اعتماد نیست. نه فقط اصلاح طلبان بلکه برخی اصولگرایان نیز به این مساله معتقد بودند و به دنبال به نتیجه رساندن مذاکرات به شکل امروزی بودند به عنوان مثال تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس. اقلیتی که دلواپسان نام گرفتند و روزی فحش محسوب می‌شد، اما امروز دلواپس دیگر فحس نیست و حتی برخی امروز خود را دلواپس مطرح می‌کنند.

نماینده سابق مجلس به اقدام آمریکا به توریستی خواندن سپاه هم اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۱۷ در قانون کاتسا، کل سپاه ذیل تحریم‌های گروه‌های تروریستی بود، ولی امروز ترامپ با توجه به همان قانون، آن را عنوان داد و سپاه را تروریست اعلام کرد. حال کسانی که روزی اصرار می‌کردند که با آمریکا مذاکره کنند، امروز نامه می‌نویسیند که آمریکایی‌های در منطقه را تروریست اعلام کنید.

وی با توجه طرح سه فوریتی که امروز در مجلس به تصویب رسید اعلام کرد: سخنرانی‌های طوفانی، شعار‌های مرگ بر آمریکا و اقدام به پوشیدن لباس سپاه خوب است، ولی باید اقدام عملی در برابر اقدام آمریکا صورت گیرد.

رسایی در ادامه به جنگ اقتصادی چین و آمریکا اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از کار‌هایی که می‌توان انجام داد توقف واردات کالا‌های آمریکایی است. این در حالی است که در سال ۹۷ واردات از امریکا به ایران نسبت به سال ۹۶، سه برابر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۸
اگه قرارباشه واردات کالاهای آمریکایی ممنوع شود پس بعضیها که بچه هاشون و نورچشمی هاشون هم درآمریکا تشریف دارند بچه هاشونو بیارن ایران ونگذارند که با آب و هوای کثیف و نجس آمریکا رشد کنند
مرگ بر آمریکا
غیر از این مردم خودشون باید کالاهای امریکایی را تحریم کنند و استفاده نکنند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳
مجلس = موتور پیشران انقلاب در گام دوم
به منظور خنثی نمودن اقدامات خباثت آمیز دولت امریکا و حامیان داخلی و خارجی آن برای ایجاد فاصله ومقابل هم قراردادن مردم و نظام در سال۹۸- موج سواری و صید ماهی ، می بایستی قوای کشور و در رآس آن نمایندگان ولایتمدار مجلس شورای اسلامی وظایف نظارتی و تقنینی خود را هرچه سریعتر در دفاع از کشور،انقلاب و مردم نسبت به مطالبات مقام معظم رهبری مد ظله العالی، بعنوان موتور پیشران کشور در گام دوم انقلاب- سال رونق تولید در ارائه و تصویب لوایح ضد آمریکایی،مقابله با جریانهای نفوذی شامل مدیران و مسئولین دوتابعیتی ،اصلاح ساختار اقتصادی،اصلاح نظام بانکی ، ایجاد شفافیت در ارکان اقتصادی کشور برای مبارزه با فساد و میدان دادن به جوانان صالح،صادق، متخصص ،با انگیزه و انقلابی و جایگزین نمودن ایشان با افراد بی رمق،خسته،از راه برگشته،ریاکار،فاسد و منافق به منظور بازسازی اعتماد و ایجاد امید و نشاط بین مردم و دمیدن خونی تازه به رگهای انقلاب اجرایی نمایند .
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲
فعلا اقایان دولتی و مجلسی در قضایای سیل و زلزله به سپاه نیاز دارند معلوم نیست که خرشان که از پل گذشت و کارها بسامان شد و مشکلات سیل زدگان حل شد چه موضعی در قبال سپاه بگیرند!؟
علارغم اینکه از موضع حمایتی امروز دولت و مجلس در قبال سپاه استقبال و حمایت میکنیم اما..
هنوز یادمان نرفته که برخی ها میگفتند سپاه نباید در سیاست و اقتصاد دخالت کند
هنوز یادمان نرفته که در مناظرات انتخاباتی از آزمایش موشکی سپاه انتقاد کردند و گفتند موشک هوا کردند که برجام را بهم بزنند ووو..

مجلسی که دانسته و اگاهانه از مفاد Fatf که خودتحریمی نهادهای داخلی از جمله سپاه را در پی دارد و به اصرار دولت آنرا تصویب کرده ان شاء الله که لباس سبز سپاه پوشیدن و موضع حمایتی امروزشان از سپاه ریاکارانه و ظاهری و موقتی نباشد
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴
باید سپاه و دولت از cft و پالرمو که ربط مستقیم به سپاه پیدا میکند، بی خیال شود تا باور کنیم که صحبت از سپاه و پوشیدن لباسشان از روی فریب و حفظ ظاهر نیست
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار