مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز گفت: پلدختر شهری از گل و لای و نیروهای جهادی و مردم شده و هیچ آثاری از مسئولان دولتی دیده نمیشود.
حسین زبرجد، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز در گفتگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجو به پلدختر، با بیان اینکه حدود ۱۲ نفر از دانشجویان جهادی این دانشگاه از ۱۷ فروردین عازم لرستان شدند، گفت: روزهای اولی که در لرستان حضور یافتیم وضعیت مناسبی حتی برای گروه جهادی نبود و با سختیهایی مواجه شدیم، ولی با عشق کار را از معابر میدان جهاد شروع کردیم و خانهها را پاکسازی کردیم.
زبرجد افزود: روزهای اول با تلاش بچهها آشپزخانهای راه انداختیم و غذای گرم به مردم و نیروهای جهادی میرساندیم. عرصه لرستان تقریبا رو به سمت روتین شدن پیش میرود. خیلی از مسائل و مشکلات مردم حل میشود، مردم به خانه هایشان برمی گردند و خانه هایشان از گل و لای پاک میشود، ولی همچنان عدم حضور مسئولان و مدیریت نداشتن دولتیها در این منطقه، کاملا نمود دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز به توصیف فضای شهری پرداخت و ادامه داد: اینجا یک شهر متروکه از گل و لای و نیروهای جهادی و مردم است و هیچ آثاری از دولتیها نمیبینید. نه فرماندار نه استاندار و نه نیروهایش دیده نمیشوند و این نیروهای جهادی هستند که شهر را به حالت عادی درآوردند.
وی با اشاره به مهمترین نیازهای گروههای جهادی گفت: اکنون مهمترین نیاز ما تجهیزات سنگین است، چون برای پاکسازی و بازگشایی خیلی از معابر باید لدر باشد و دیگر نمیشود با دست کاری انجام داد. شاید ۹۰ درصد خانهها و مغازهها تاکنون توسط نیروهای جهادی پاکسازی شده، ولی برای حجم سنگین گل و لای در معابر به ماشین سنگین نیاز داریم. ان شالله با این تجهیزات و همکاری جهادیها با بسیج و سپاه تا یک ماه دیگر شهر کامل پاکسازی میشود.
زبرجد خاطرنشان کرد: روحیه امید مردم بیشتر به سمت نیروهای مسلح و بسیج و ارتش و سپاهی هاست. به ماها محبت میکنند؛ حتی دیروز شاهد بودیم که در خیلی از محلهها ، مردم میگفتند از حمام خانه آنها استفاده کنیم و به ما غذا تعارف میکردند. اما همین مردم نسبت به مسئولان حس بدی دارند، یعنی فقط کافی است بدانند یک مسئول در محل قدم میزند، شروع میکنند به سر و صدا کردن و حق هم دارند، چون از روز اول مسئولی کنارشان نبوده.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز گفت: دولت در سیل سال ۹۵ خوزستان کاملا بدقولی کرد و هیچ امکاناتی برای جبران خسارتی نداد. هم لرستانی ها و هم خوزستانی ها بدقولی دولت را میبینند و هیچ حسابی روی دولت باز نمیکنند. حتی زمانی که اینجا فراخوان برای تخلیه خانه ها دادند، هیچ کس تخلیه نمیکرد و میگفتند اگر تخلیه کنیم چیزی دستمان را نمیگیرد و پای زندگی شان میایستادند. اگر دولت این بدقولیها را کم کند، شاید حس امید به منطقه برگردد.