آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۱۷۹
برومند:

به عملکرد شورای عالی عتف نمره ۱۵ می‌دهم/ ۳۵ میلیارد تومان، بودجه طرح‌های کلان

دبیر شورای عالی عتف گفت: ایجاد بستر مناسب برای مجموعه‌هایی که نیاز پژوهشی و فناورانه دارند و ارتباط آن‌ها با کسانی که می‌توانند آن نیاز را پاسخ دهند مهمترین عملکرد این شورا است.

به عملکرد شورای عالی عتف نمره ۱۵ می‌دهم/ ۳۵ میلیارد تومان، بودجه طرح‌های کلان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ مسعود برومند دبیر شورای عالی عتف در خصوص مباحث مطرح شده در یکصد و هفتاد و هشتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی عتف که در ۲۷/۱/۹۸ در دبیرخانه شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد گفت: این جلسه با محوریت ارایه عملکرد دبیرخانه شورای عالی عتف در سال ۹۷ و ارایه گزارش طرح‌های فناورانه جهاد دانشگاهی و هم چنین جمع بندی نسبت به موضوعاتی که در دبیرخانه شورای عالی عتف در سال ۹۷ و شفاف سازی گزارشات به صورت بارگذاری این گزارشات در سایت شورای عالی عتف برگزار شد.

وی در رابطه با برنامه‌های این شورا در سال ۹۸ خاطر نشان کرد: علاوه بر پیگیری مسائل گذشته و اتمام آن‌ها فعالیت عملیاتی آن در حوزه پیگیری‌های لازم برای برنامه بودجه هماهنگ پژوهش و فناوری کشور است، ارتقای نظام عملکرد و گرفتن اطلاعات برای آسیب شناسی فعالیت‌های انجام شده و ارایه مناسب دستاورد‌ها نیز از دیگر برنامه‌های این شورا در سال ۹۸ است.

برومند ادامه داد: در سال ۹۷ پیشنهادهای ویژه‌ای برای مناطق علم و فناوری داده شد و جلساتی در خصوص شاخص‌های آن برگزار گشت ما قصد داریم در سال ۹۸ جلسات بیشتری را برگزار کنیم تا پیشنهاد‌های اجرایی جدیدی را مورد بررسی قرار دهیم.

دبیر شورای عالی عتف در رابطه با میزان بودجه مورد نیاز برای فعالیت‌های پژوهشی افزود: ردیف بودجه مشخصی برای طرح‌های کلان در نظرگرفته شده که به صورت تخمینی ۳۵ میلیارد تومان برآورد شده است البته باید دستگاه‌ها بودجه خود را در اجرای طرح‌ها مشخص کنند و بعد نوبت به شورای عالی عتف برسد تا بودجه عمومی اش را تامین کند. این موضوع برای طرح‌های کلان در نظر گرفته شده است.

دبیر کل شورای عالی عتف خاطر نشان کرد: دستگاه‌ها باید پروژه‌های خود را به حدی از رشد برسانند تا درخواست چنین بودجه‌ای را داشته باشند.

برومند با بیان اینکه به عملکرد سال ۹۷ این شورا نمره ۱۵ را می‌دهم افزود: یک سری از فعالیت‌ها را اعضا انجام داده‌اند و موضوعات را شفاف سازی کرده اند و این بسیار خوب است، اما دلیل اینکه ۵ نمره منفی به آن داده ام این است که ما هنوز یک سری فعالیت‌ها را داریم که باید انجام دهیم از مهمترین آن‌ها می‌توان به توسعه سامانه آماری خود اشاره کنیم تا بتوانیم یک تحلیل و گزارش دقیق از عملکرد پژوهش و فناوری دهیم.

وی تاکید کرد: دبیرخانه بدهی‌های گذشته خود را به صورت کامل تصفیه کرده ودر حال حاضر تمام برنامه‌های خود را به صورت زمان بندی شده اجرا می‌کند.

برومند با بیان اینکه تا به امروز ۱۱ تفاهم نامه منعقد شده است افزود: اتفاقی که برای امسال برنامه ریزی شده این است که آن دبیرخانه نمایشگاه تقاضای فناوی دائمی باشد. پیرو برگزاری آن نمایشگاه‌ها همکاران ما پیگیر تفاهم نامه‌هایی هستند که در آنجا منعقد شده است.

دبیر کل شورای عالی عتف افزود: در حال برگزاری سه نمایشگاه در سطح کشوردر حوزه‌های منطقه‌ای و موضوعی هستیم هماهنگی برای سه شهر آذربایجان شرقی، یزد و تهران انجام شده و امیدواریم به نتیجه مطلوب برسیم.

وی مهمترین عملکرد این شورا را ایجاد بستر مناسب برای مجموعه‌هایی که نیاز پژوهشی و فناورانه دارند دانست و ادامه داد: ارتباط کسانی که نیازمند بستر مناسب هستند با کسانی که می‌توانند آن نیاز‌ها را پاسخ دهند مانند شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های سراسر کشور از مهمترین عملکرد این شورا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار