دبیر اجرایی جشنواره اینوکاپ گفت: در جشنواره این دوره نوآوریهایی مطرح شدند که توان خلق ثروت و کسب ارزش افزوده را دارا بودند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، فرشاد اکبری دبیر جشنواره اینوکاپ در جشنواره نوآوری و کسبوکار خواجه نصیر که هم اکنون در دانشکده عمران این دانشگاه در حال برگزاری است گفت: این جشنواره فستیوال سه ماههای است که به همت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی و با مشارکت حامیان فضای استارت آپی کشور راه اندازی شده است.
اکبری با بیان اینکه برنامه مرکز نوآوری نصیر تحت حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، افزود: در اینوکاپ، نوآوریهایی مطرح میشوند که توان خلق ثروت و کسب ارزش افزوده را داشته باشند. افتتاحیه این جشنواره در اسفند ماه سال ۹۷ برگزار شد و این جشنواره در سه ماه متوالی میزبان ایدههای گوناگون بوده و تا کنون ادامه داشته است.
دبیر اجرایی جشنواره اینوکاپ تصریح کرد: در این جشنواره ۱۹۷ ایده توسط دانشجویان، اساتید دانش آموختگان دانشگاهها و کارآفرینان و صاحبان ایده به ثبت رسیده است که بعد از داوری در نخستین مرحله تعداد ۱۵۴ ایده، دومین مرحله ۳۲ ایده و در سومین مرحله ۱۲ ایده مورد تایید قرار گرفته است.
وی هدف از این فستیوال را ترویج فرهنگ کسب و کار در میان دانشجویان خواند و بیان کرد: علاوه بر فراهم سازی بستر مناسب برای رشد دانشجویان در زمینه کسب و کار و ایجاد پل ارتباطی بین آنها و سرمایه گذاران، قصد داریم با برگزاری کلاسهای آموزشی، مهارتهای آنها را نیز افزایش دهیم.
اکبری چشم انداز این جشنواره را تبدیل شدن به یک سامانه بین المللی دانست و اظهار کرد: قصد داریم تا حد امکان استارتاپهای ایران را با سرمایه گذاران داخلی و خارجی آشنا کنیم. اگر بتوانیم تحولی را در فضای دانشگاه خواجه نصیر ایجاد کنیم در حقیقت گام موثری رادر این راستا برداشته ایم.
وی در رابطه با جوایز این جشنواره خاطر نشان کرد: در این جشنواره در بخش طرحهای کسب و کار به سه نفر برگزیده به ترتیب هشت، شش و چهار میلیون تومان داده خواهد شد. در بخش ایدههای نوآورانه نیز به ترتیب به نفرات اول تا سوم پنج، چهار و سه ملیون تومان داده میشود. علاوه بر جوایزه نقدی که به برگزیدگان اختصاص یافته است شرکت کنندگان با ایدهها و طرحهای برتر میتوانند درمرکز نوآوری نصیر استقرار یابند.