یک شرکت دانشبنیان فعال حوزه تولید یراقآلات خطوط انتقال نیرو شبکه توزیع و پستهای فشار قوی با دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری موفق به تولید دو محصول دانشبنیان جدید شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علیرضا فیضزاده مدیر توسعه بازار شرکت یراقآوران پویا در این باره گفت: محصولات تولیدی شرکت، مورد مصرف در خطوط انتقال نیرو و پستهای فشار قوی هستند و دو محصول دانشبنیان دمپر ۶ رزونانسه و اسپیسر دمپر ۶ باندله با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ساخته شدند.
وی افزود: کار اصلی دمپر ۶ رزونانسه مانند انواع دیگر محصولات دمپر، جذب ارتعاشات آئولین است و استفاده از این نوع دمپر به دلیل بهبود عملکرد علاوه بر بالا بردن کیفیت، باعث نگهداری بهتری از خطوط انتقال نیرو میشود.
به گفته مدیر توسعه بازار شرکت یراقآوران پویا شرکتهای برق منطقهای مصرف کننده محصولات ما هستند.
فیضزاده بیان کرد: محصولات دمپر ۶ رزونانسه، اسپیسر دمپر ۴ و ۶ باندله و اسپیسر بین فازی و مقره کامپوزیتی تا سطح ۵۰۰ کیلو ولت محصولاتی جدید در شرکت هستند و عمده مصرف برخی از این محصولات در پروژههای صادراتی از جمله خطوط انتقال نیروی کشور پاکستان است.
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد با اتمام تستهای نوعی مقرههای کامپوزیتی ۲۳۰ و ۴۰۰ کیلوولت در کشور اسپانیا بتوانیم منشاء خدمات بیشتری در عرصه ارتقاء کیفی خطوط انتقال نیروی کشور باشیم.
مدیر توسعه بازار شرکت یراقآوران پویا تصریح کرد: دمپر ۶ رزونانسه با مسنجرفولاد ضد زنگ یکی از پروژههای واحد تحقیق و توسعه شرکت به واسطه مشکلات موجود در خصوص خوردگی و کاهش عملکرد دمپرها در مناطق خاصی از کشور پاکستان بود که مطالعه و ساخت آن موجب افزایش چشمگیر عملکرد دمپرها نصب شده در طولانی مدت شد.
وی با بیان اینکه شرکت یراقآوران پویا به عنوان اولین تولید کننده محصولات خط انتقال کاملترین آزمایشگاه ارتعاشات کشور را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به عدم وجود تقاضا و پروژههای مشابه در کشور عملا مطالعه و تولید بخشی از محصولات دانشبنیان شرکت صرفا با نگاه صادرات انجام پذیرفته است و در آینده بخشی از ظرفیت تولید محصول دانشبنیان اسپیسر دمپر ۴ باندله و ۶ باندله جهت پروژههای توسعهای داخل کشور مورد استفاده میگیرد.
فیضزاده درباره صادرات این محصول دانش بنیان با اشاره به تحویل بیش از ۲۵ پروژه به کشور پاکستان و صادرات محصولات به ۱۵ کشور دیگر از جمله سریلانکا، مجارستان، عمان، عراق، افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان، اتیوپی، الجزایر، بنگلادش، ارمنستان، آذربایجان، لبنان، عربستان و سوریه اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر به دلیل تشدید تحریمها و عدم امکان گشایش اعتبار اسنادی، صادرات این شرکت به شکل محسوسی کاهش یافته است که امیدواریم با رفع موانع موجود روند پیشین صاردات از سر گرفته شود.
مدیر توسعه بازار شرکت یراقآوران پویا همچنین با بیان اینکه کشور در این حوزه هیچگونه وارداتی ندارد، خاطرنشان کرد: با تولید این محصولات دانش بنیان ضمن ایجاد اشتغال برای تعدادی از جوانان مستعد کشور، با افزایش ظرفیت تولیدی و خرید ماشین آلات جدید امیدواریم بتوانیم نقش موثرتری در ایجاد شغل و ارتقاء کمی و کیفی محصولات ملی ایفا کنیم.
وی همچنین درباره تسهیلات اخذ شده از صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: روند کلی اخذ تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی با توجه به همدلی و جدیت پرسنل این صندوق با شرکتهای دانش بنیان خوب و قابل تقدیر بوده است، در عین حال برخی الزامات و موانع بروکراتیک صندوق موجب شده تا شرکت مجبور به گشایش اعتبار اسنادی بانکی با توجه به شرایط و مشکلات موجود شود که این امر موجب تاخیر در پرداخت فاز اول تسهیلات و همزمانی با افزایش نرخ ارز و ضرر مالی قابل توجه شرکت در سرمایهگذاری خط تولید جدید شود.
فیض زاده اظهارامیدواری کرد با توجه به توضیحات ارائه شده به رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در جلسه حضوری و قول مساعد ایشان، در حمایتهای آتی صندوق از شرکتهای دانش بنیان تشریک مساعی و تسهیل روند حمایتی بیشتری را با توجه به شرایط روز شاهد باشیم.