دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور از توجه ویژه این ستاد به اشتغال دانش آموختگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور کبگانیان، دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور پس ازجلسه ۱۱۸ شورای ستاد نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران گفت:پیش از دستورجلسه مطالب مطرح شده درباره علم و فناوری دانشگاهها در سال ۲۰۱۹ بود
وی با اشاره به اینکه رتبه بنی دانشگاهها مشخص شده است گفت: رتبه بندی دانشگاههای ایران در سطح جهانی شناخته شدند و دانشگاههایی که در این رتبه بندی، رتبه ۴۰۰ کمتر داشتند معرفی شدند
کبگانیان ادامه داد: بخش هوش مصنوعی و جنگ افزارهایی که کشورهای صنعتی استفاده میکنند مورد بررسی قرار گرفت و همچنین بحث اشتغال دانشجویان مورد توجه قرار گرفته و تکالیفی که برعهده وزارت علوم بود بررسی شده و با پیشنهاد وزیر علوم مادههای این موضوع تکمیل شد.
وی تصریح کرد: ظرف مدت ۴ ماه وزارت آموزش و پرورش باید به کمک بخش خصوصی و دستگاههای متولی برنامههای خود در بخش آموزش حداقل یک مهارت شغلی را با توجه به بازار کار برای دانش آموزان دوره دوم متوسطه است ، ارائه دهد وهریک از دانش آموزان دبیرستانی باید در یک شغل مشغول باشند .ساماندهی دورههای فنی و حرفهای یکی از برنامههای ما است و به دلیل آنکه دانش آموزان زودتر به شغل روی می آورند، مهم است .
کبگانیان خاطرنشان کرد: دوره مهارت آموزی در روستاها و در مقطع دبیرستان هم در دستور کار قرار گرفت .همچنین مرکز آمار سالیانه آمار اشتغال دانش آموختگان در مناطق مختلف را معرفی میکند آمار کلی دراین رابطه وجود دارد، اما اینکه چه میزان از فارغ التحصیلان شاغل هستند مهم نیست ما به دنبال فهم این هستیم که آنها در چه حوزههایی مشغول هستند .
وی یادآور شد:انتشار این آمار به انتخاب رشته دانش آموزان کمک بسزایی میکند، زیرا دانش آموزان ما اطلاعات دقیقی درباره میزان اشتغال رشته ها ندارند. بنابراین به کمک این آمار میتوان به اشتغال بیشتر و بهتری رسید.