کد خبر:۷۶۶۱۰۰
گزارش|

افزایش حقوق دانشجومعلمان در مارپیچ قانون و اعمال سلیقه!

افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان بعد از مصوبات مجلس ماجرای ادامه‌ داری شد که کارمندان بسیاری از نهاد‌ها از جمله دانشجو معلمان را به خود مشغول کرد.
افزایش حقوق دانشجومعلمان در مارپیچ قانون و اعمال سلیقه!
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان بعد از مصوبات مجلس ماجرای ادامه داری شد که کارمندان بسیاری از نهاد‌ها و سازمان‌ها من جمله دانشجومعلمان را به خود مشغول کرد، اتفاقی که در قانون نوشته شد، ولی بعد از سه ماه هنوز عادلانه به عمل نرسیده است.  

مجلس شورای اسلامی اواسط اسفندماه، در حین بررسی لایحه بودجه۹۸ تصویب کرد که حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته باشد و علاوه بر این افزایش، جز یک ضریب ریالی سالانه مشمولین این بند نسبت به ضریب ریالی سال ۹۷ به میزان تا ۱۰ درصد افزایش می‌یابد؛ این درحالی بود که دولت در لایحه بودجه پیشنهاد داده بود ۲۰ درصد به حقوق کارکنان و بازنشستگان اضافه شود که این موضوع باعث افزایش بی عدالتی می‌شد.


در نهایت پیشنهاد مجلس تصویب شد و شورای نگهبان در بررسی لایحه بودجه ایرادی به مصوبه مجلس نگرفت و افزایش ۴۰۰ هزارتومانی حقوق کارکنان دولت به همراه افزایش ۱۰ درصدی تایید و با تایید بودجه ۹۸ در شورای نگهبان تبدیل به قانون شد.

این افزایش حقوق می‌بایست از ابتدای سال ۹۸ برای تمام کارمندان و بازنشستگان اعمال می‌شد، اما امروز با اینکه سه ماه از آغاز سال جدید گذشته است بسیاری از نهاد‌ها و ارگان‌های رسمی کشور این افزایش حقوق را یا اعمال نکرده اند و یا اگر اعمال کرده اند عادلانه نبوده است. از جمله این نهاد‌ها می‌توان از آموزش و پرروش یاد کرد، در حال حاضر دانشجو معلمان که از کارمندان آموزش و پرورش محسوب می‌شوند گلایه‌ها و واگویه‌هایی از عدم افزایش حقوق و افزایش ناعادلانه حقوق خود دارند.

برای همین موضوع به سراغ یکی از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی رفته و ماجرا را از او جویا شدیم.

ممشلو، دانشجو دانشگاه تربیت معلم شهیدرجایی، در این باره گفت: دستورالعمل افزایش حقوق دانشجو معلمان به استان‌ها ابلاغ شده است، اما استان‌ها هرکدام به سلیقه خود احکام این دستورالعمل را صادر کرده اند و حقوق‌ها را سلیقه‌ای افزایش داده اند. به این صورت که برای یک نفر ۵۰ هزارتومان افزایش حقوق اعمال شده است و برای یک نفر ۴۰۰ هزار تومان!

این عضو بسیج دانشجویی افزود: سازمان بازرسی می‌تواند به این موضوع ورود پیدا کند. هیئت وزیران مصوبه‌ای دارد که براساس آن پایه حقوق در سال ۹۸ حدود ۱۵۰۰ هزار تومان است و اگر دانشجو معلمان را جزو کارمندان می‌دانند، این مصوبه می‌بایستی رعایت بشود، اما هنوز بر سررعایت شدن و نشدن آن بحث است.  

وی ادامه داد: این افزایش حقوق در حالی است که پایه حقوق دانشجو معلمان در سال ۹۷، رقمی حدود ۷۸۰ هزارتومان بوده است و امسال طبق گفته‌های حاجی بابایی نماینده مجلس، می‌بایستی به ۱۲۰ برسد؛ که البته حقوق سال ۹۷ برای دانشجو معلمان دانشگاه شهید رجایی کامل واریز می‌شد،  ولی برای دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، عددی حدود ۴۵ درصد از حقوق به دلیل هزینه غذا و اسکان کسر می‌گردید، که این کسر حقوق می‌بایستی برای ۷ ماه صورت بگیرد، اما در بسیاری موارد دانشگاه فرهنگیان بین ۹ ماه تا یک سال این درصد را از حقوق دانشجو معلمان کسر می‌کند.

وقتی به گفته های این دانشجو معلم و گلایه‌ها و واگویه‌های دیگر دانشجو معلمان توجه می‌کنیم می‌بینیم که هنوز همان رقم ۴۰-۵۰ هزارتومانی برای بسیاری از دانشجو معلمان اعمال نشده است و آن مقداری هم که اعمال شده براساس سلیقه و تفسیربه رأی هردانشگاه و استان و شهر بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار