
کد خبر:۷۶۸۰۷۷
با هدف ارتقا کیفیت خودروهای داخلی؛
اولین «سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو» ۲۰ خردادماه در دانشگاه شریف برگزار میشود
۲۰ خرداد ماه، آخرین مهلت ارسال مقالات به اولین «سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو» دانشگاه صنعتی شریف است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ اولین سمپوزیوم ساخت بدنه خودرو (Body In White: BIW-۹۸) با همکاری دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایدکوپرس سایپا در روزهای ۱۱ و ۱۲ تیرماه سال جاری و همزمان با هفته صنعت و معدن، در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.
هدف اصلی این سمپوزیوم ارائه مقالات تحقیقاتی در زمینه تولید قطعات و مجموعههای پرسی بدنه خودرو، ارائه آخرین تکنولوژیها درخصوص تولید و ساخت بدنه خودرو و همکاری و همفکری محققین دانشگاهی با مهندسین بخش صنعت ساخت و تولید بدنه خودرو در راستای توسعه علمی، فنی و تولیدی صنایع خودرو میباشد.
در این سمپوزیوم تلاش خواهد شد تا فضای لازم برای ارتباط و تبادل نظر در زمینههای مورد علاقه و نیاز صنایع خودروسازی فراهم شود. ارتباطات بیشتر میان متخصصین در حوزه تخصصی ساخت و تولید بدنه خودرو روند همکاریهای پژوهشی میان صنایع خودرو با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی را سرعت میبخشد و شناسائی نیازها و مشکلات از این طریق و رسیدن به تعاریف مشخصی از پروژههای تحقیقات کاربردی میتواند به بازده حداکثری ارتباطات پژوهشی منجر شود.
از کلیه پژوهشگران و مهندسین فعال در این زمینه دعوت شده تا ضمن حضور فعال، آخرین یافتههای پژوهشی و تجربیات فنی و علمی خود را در زمینههای مربوط به ساخت بدنه خودرو و موضوعات این سمپوزیوم ارائه نمایند.
کاربرد مواد نوین در سبک سازی و ارتقاء ایمنی بدنه خودرو، فرآیندهای پرسکاری و شکل دهی ورق بدنه خودرو، خطوط پرسکاری، فرآیندهای جوشکاری و اتصال در بدنه خودرو، آینده پژوهی و تکنولوژیهای نوین در تولید بدنه خودرو و مدیریت، اقتصاد و محیط زیست در تولید بدنه خودرو از جمله محورهای این سمپوزیوم دو روزه خواهد بود.
۲۰ خردادماه سال جاری آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانهی این رویداد عنوان شده است و علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://biw98.conf.sharif.ir مراجعه نمایند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.