دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: اگر قرار بر این باشد از همه اشتباهات سیاسی سران فتنه بگذریم نمیتوانیم از آن هایی که به همبستگی اجتماعی در جامعه ایران خیانت کردند، بگذریم.
سارا عاقلی، دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: معمولاً در یک رخداد سیاسی مثل فتنه ۸۸ پیامدهای سیاسی و اقتصادی ماجرا خیلی دیده میشود، اما آنچه که کمتر به آن میپردازند و این هم اشتباه است پیامدهای اجتماعی آن ماجرای سیاسی است.
وی با بیان اینکه شکاف اجتماعی و دوقطبی شدن جامعه اتفاق ناخوشایندی بود که بعد از فتنه ۸۸ جامعه ایران را مورد تهدید قرار داد، افزود: تزلزل همبستگی اجتماعی هم میتواند سیاسی جامعه را تحت تاثیر قرار دهد که نمونه آن را در انتخابات مجلس سال ۹۰ دیدیم.
دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به آثار اقتصادی فتنه ۸۸، گفت: فرایند تولید و پویایی اقتصادی در یک جامعه چند تکه معنا نمیشود و با چنین جامعهای نمیتوان به یک جامعه پویایی اقتصادی دست یافت.
عاقلی با بیان اینکه عدم پویایی اقتصادی به دلیل نبود همبستگی اجتماعی رخ میدهد، افزود: بزرگترین خیانتی که سران فتنه به جامعه ایران کردند چند دسته کردن و فعال کردن شکافهای هویتی و سیاسی بود؛ یعنی دستههای مختلف سیاسی را فراتر از رقابت و در قالب تخاصم روبروی هم قرار دادند؛ بنابراین اگر قرار بر این باشد از همه اشتباهات سیاسی سران فتنه بگذریم نمیتوانیم از این افراد به خاطر خیانتی که به همبستگی در جامعه ایران کردند، بگذریم.
وی با اشاره به اینکه تحریمهای آمریکا و اعمال فشار بیشتر به ایران زمانی اتفاق افتاد که این کشور پس از فتنه ۸۸ احساس کرد در جامعه ایران یک شکاف وجود دارد، تصریح کرد: آمریکا برای اعمال فشار بر روی همین شکاف دست گذاشت و بعد از آن با موج سنگینی از فشارهای خارجی علیه جامعه ایران روبرو شدیم و دیدیم که چگونه ایران در مجامع بین المللی تحت فشار قرار گرفت.
دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت گفت: طبیعی است که در روزهای آشوب ابعاد اقتصادی یک کشور آسیب زیادی میبینند؛ با این وجود فتنه گران با تولید ناامنی در زندگی عادی مردم اخلال وارد میکنند. طبیعی است که در چنین شرایطی مردم نمیتوانند به فعالیت اقتصادی خود بپردازند؛ کما اینکه در فتنه ۸۸ شاهد بودیم که کسب و کار مردم چگونه مورد هجوم آشوبگران قرار گرفت و در بعد بینالمللی نیز تحریمها و فشارها علیه کشورمان افزایش یافت.