نماینده نشریات فرهنگیان گفت: مسئولین وزارت علوم در مرحله اول باید پاسخگوی تمام تخلفات و کم کاریها در برگزاری انتخابات، تمام هزینههایی که از بیتالمال صرف شد تا یک طیف انحصارطلب به خواسته خود برسد باشد.
محمد زادمهر،دبیر واحد روابط جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پیرامون انتخابات نشریات گفت: بعد از تمام بدقولیهای وزارت علوم و نگرانیهای طیف انحصار طلب نشریات دانشجویی زمان انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشگاهی که قرار بر برگزاری قبل از ماه مبارک رمضان بود، به تعویق افتاد و در ۲۰ خرداد ماه انتخابات برگزار شد.
وی افزود: در حالی انتخابات نشریات برگزار شد که جدای از تعویق زمان انتخابات، حق رای نزدیک به ۲۵ دانشگاه نیز باطل شد و مهر دیگری بر عدم مدیریت سالم وزارت علوم در برگزاری این همایش زده شد.
دبیر واحد روابط جامعه اسلامی دانشجویان اظهار داشت: از همان روز اول که همایش برگزار شد، فضای غالب و جو حاکم بر انتخابات به نفع طیف انحصار طلب نشریات دانشجویی مهندسی شده بود و انگار باز بنابر رای آوردن آنها گذاشته شده بود. وزارت علوم نیز بنای خود را بر همکاری را با این طیف قرار داده بود.
زادمهر گفت: شاهد این بودیم که تخلفات متفاوت قبل از برگزاری همایش و در حین همایش صورت گرفت، و از آخرین تخلفات قبل از برگزاری انتخابات می توان به انتخاب نمایندگان دانشجویی شورای ناظر بر انتخابات اشاره کرد.
وی تصریح کرد: با برگزاری دور اول انتخابات میلاد مفاخری با ۱۴۷ رای و آقایان محمدرضا محمدی و محمد علی کامفیروزی طبق شیوهنامه با ۱۴۰ رای به دور دوم راه پیدا کردند. اما بعد از برگزاری دور دوم انتخابات شاهد تخلفی دیگر بودیم که یک مدیر مسئول دو برگه رای به درون صندوق آرا انداخته که این عمل طبق شیوه نامه تخلف محسوب میشود و باید بر اساس ماده ۲۶ شیوه نامه که ائتلاف غروب آزادی تدوین کرده است، دو حق رای باطل شود ولی وزارت علوم با عمل کردن برخلاف نص صریح شیوه نامه تنها یک حق رای را باطل اعلام کرد و انتخابات با برابر شدن آرا این دو کاندیدا با تعداد رای ۱۴۲ به دور سوم کشیده شد.
نماینده نشریات فرهنگیان گفت: مسئولین وزارت علوم در مرحله اول باید پاسخگوی تمام تخلفات و کم کاریها در برگزاری انتخابات، تمام هزینههایی که از بیتالمال صرف شد تا یک طیف انحصارطلب به خواسته خود برسد باشد و همین جانبداری وزارت علوم باعث میشود که همایشهای متعددی را گردن بگیرد و هزینه مضاعف کند.
وی اضافه کرد: وزارت علوم بر اساس شواهد موجود مبنی بر علاقه بر حضور نمایندگان ائتلاف طلوع آزادی در کرسیهای اصلی ناظر بر نشریات نشان داده است که با عمل نکردن به اصل بیطرفی در انتخابات به عنوان یک مسئول در عرصه مدیریت هیچ توان و علاقهای برای مقابله با جبهه انحصارطلب نشریات دانشجویی ندارد و از تصاحب دو کرسی دانشجویی شورای ناظر بر نشریات دانشجویی توسط جبهه انقلابی نیز رضایت چندانی نیز نداشته است.