کد خبر:۷۷۲۴۷۸
محققی در گفتگو با دانشجو:

فروشگاه‌های اینترنتی محلی برای فروش صنایع دستی/ ایده‌ای که دست خیلی‌ها را بند کرد

با گسترش فناوری این روز‌ها شاهد رشد استارت‌آپ‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی هستیم که هر کدام به نوبه خود می‌تواند محلی برای ایده‌های جدید باشد.

مغازه‌های اینترنتی محلی برای فروش صنایع دستی/ ایده‌ای که دست خیلی‌ها را بند کرد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ بسیاری از زنان ایرانی بنا به شرایط مختلف مایلند درآمدی برای خود داشته باشند، اما گاهی این شرایط برایشان مهیا نیست. گاهی در دورافتاده‌ترین روستا‌ها زنان و مردانی هستند که میراث ماندگاری از هنر ایرانی را پدران خود به ارث برده‌اند که در گذشته بازار گسترده‌ای نداشته است.

از سوی دیگر با اعمال تحریم‌های ظالمانه شاید فرصتی فراهم شده است تا تولید کنندگان بتوانند بازار گستره‌تری برای فروش محصولات ایرانی به جای کالا‌های بی‌کیفیت چینی پیدا کنند؛ با گسترش اینترنت شرایط تجارت و بازاریابی شکل جدید به خود گرفت و موجب شده تا بسیاری از تولید کنندگان با یک اشاره محصولات خود را در سطح جهانی نشر دهند. حالا دیگر نیازی نیست حتما یک باب مغازه داشته باشید و ساعت‌ها چشم به راه باشید تا مشتری سراغتان بیاید. صنایع دستی از دوردست‌ترین روستا‌ها هم در برابر دیدگان علاقمندان قرار می‌گیرند و به فروش می‌رسد؛ حالا دیگر نیاز نیست تا بسیاری از زنان خانه‌دار برای کار از خانه خارج شوند و می‌توانند در کنار مهمترین شغل دنیا یعنی مادری، هنر دستشان را به فروش برسانند.

اما برای فروش همین محصولات نیاز است تا بستری فراهم آید. طی چند سال گذشته استارت‌آپ‌ها در حوزه‌های مختلف مشغول فعالیت شده‌اند و توانستند ایده‌های خود را تجاری کنند. در حوزه کسب و کار‌های اینترنتی به سراغ «استارت‌آپ باسلام» رفته‌ایم که کار خود را از سال ۹۵ آغاز کرده است.

زهرا محققی عضو تیم پشتیبانی این استارتاپ در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو در خصوص نحوه فعالیت باسلام، اظهار کرد: از سال ۹۵ کار خود را شروع کردیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی پیش بیاید تا مردم بتوانند بدون واسطه محصول ایرانی بخرند و از طرف دیگر کسب و کار خانگی را رونق دهیم.  

محققی در ادامه تصریح کرد: ما در حوزه بازار و تجارت اینترنتی فعالیت داریم؛ ما شرایطی را فراهم می‌کنیم که تولید کنندگان داخلی از هر نقطه کشور حتی روستا‌های دور افتاده اگر محصول قابل فروشی دارند به متقاضیان عرضه کنند.
 
خبرگزاری دانشجو

وی با اشاره به اینکه تولید کنندگان می‌توانند یک غرفه یا مغازه مجازی ایجاد کرده و آن محصول را به فروش برسانند، ادامه داد: مشتری می‌تواند این محصول را ببیند و بدون واسطه خرید کند؛ در واقع هدف ما رونق کسب و کار‌های خانگی است.

محققی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا به افراد صاحب توانمندی کمک کنیم، تصریح کرد: ممکن است خیلی از افراد بنا به دلایل مختلف  امکان اجاره یا رهن مغازه نداشته باشند که در این صورت می‌توانند محصولات خود را به فروش برساند و کسب درآمد داشته باشند. در حال حاضر هم خانم‌های خانه داری هستند که هنر دست خود را از این طریق به فروش می‌رسانند.

وی با اشاره به اینکه بستر اینترنت و کسب و کار‌های اینترنتی باید فضایی امن برای فروش محصولات و صنایع دستی باشد، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با ارائه ضمانت‌هایی به مشتریان، اعتماد لازم را کسب کنیم اما برای این کار باید از سوی بخش‌های مختلف حمایت‌های لازم انجام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار