آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۷۰۶۱
با همت انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران؛

کنفرانس بین‌المللی «آی‌مت ۲۰۱۹» مهرماه ۹۸ برگزار می‌شود

دستاورد‌های علمی متخصصان حوزه متالورژی با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «آی‌مت ۲۰۱۹» در مهرماه ۹۸ ارائه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کنفرانس بین‌المللی «آی‌مت ۲۰۱۹» یکی از مهم‌ترین اجتماعات متخصصین متالورژی جهت ارائه دستاورد‌های علمی، تکنولوژی‌های نوین و محصولات جدید بین‌المللی در منطقه خاورمیانه است.

این کنفرانس در ابتدا از سال ۲۰۰۷ با همت انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن علمی ریخته‌گری ایران با هدف ایجاد زمینه مطلوب جهت ارائه توانایی‌های روزافزون دانشجویان و صنایع مرتبط آغاز به کار کرد و با توجه به استقبال روزافزون مخاطبین این کنفراس، در سال ۲۰۱۲ برای اولین بار در سطح بین‌المللی برگزار شد که توانست زمینه‌ساز ایجاد محیطی جهت ارائه دستاورد‌های روز دنیا و به اشتراک گذاشتن دانش و تخصص شود.

آی‌مت ۲۰۱۷ در گامی نوین، برخاسته از تجربیات دوره‌های گذشته و برای اولین بار بصورت مستقل، زمینه‌ای مناسب فراهم آورد تا بیش از ۱۰۰۰ دانشجو از سراسر دنیا را گرد هم آورده و طی ۲ روز در هتل المپیک تهران به ارائه بیش از ۷۰۰ مقاله بپردازند. همچنین نمایشگاه آی‌مت ۲۰۱۷ زمینه‌ای شد تا صنایع متالورژی از ایران و سایر کشور‌ها در مورد بازار صنایع مختلف متالورژی، مشارکت کرده و قرارداد‌های تجاری را منعقد کرده و همچنین علم و تکنولوژی مرتبط با صنایع متالورژی را تبادل کنند تا افق روشنی برای ایران و منطقه خاورمیانه ترسیم کند.

اما هشتمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی در حوزه‌های اصلی شامل متالورژی فیزیکی (ساختار کریستالی فلزات، رفتار الاستیک فلزات و ...)،  متالورژی استخراجی (الکترومتالورژی، سنتز، بازیافت، اکتشاف و استخراج معدن و...)،  متالورژی مکانیکی (خواص مکانیکی مواد، عملیات ترمومکانیکی و ...)،  متالورژی پودر (روش‌های نوین متالورژی پودر، پرینت سه بعدی و...)، مهندسی سطح و خوردگی (پوشش، خوردگی، سایش و ...)،  ریخته‌گری و انجماد (ذوب، آلیاژسازی و...)،  جوشکاری و اتصال (لایه نشانی سطحی، اتصالات فاز مایع گذرا و ...)،  شبیه‌سازی و مدل‌سازی (شبیه‌سازی و مدل‌سازی رایانه‌ای و ...)، مواد مهندسی (سرامیک، چینی، و...)،  مواد پیشرفته (نانو، بایو،   فیزیک حالت جامد و ...)،  انرژی، محیط‌زیست و مدیریت راهبردی (مواد سبز، انرژی‌های نو و...) است.

بدیهی است، موضوعات کلی از قبیل: نانو و کامپوزیت می‌تواند در هر یک از شاخه‌های فوق قرار بگیرد.

مهات ارسال متن کامل مقالات برای این همایش تا ۳۱ مردادماه ۹۸ است نتایج داوری نهایی پایان شهریوماه ۹۸ اعلام خواهد شد. کنفرانس «آی‌مت ۲۰۱۹» ۱۵ و ۱۶ مهرماه ۹۸ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
کنفرانس بین‌المللی «آی‌مت ۲۰۱۹» مهرماه ۹۸ برگزار می‌شود
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار