کد خبر:۷۷۹۵۸۹
وحدت:

تاسیس صندوق نوآفرین با سرمایه هزار میلیاردی تصویب شد / آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاسیس صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین با سرمایه هزار میلیارد ریالی در جلسه کارگروه مربوطه تصویب شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت دبیر کارگروه و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در چهل و یکمین جلسه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری گفت: در راستای مصوبه دولت و تاکید رییس جمهور مبنی بر اجرای هر چه سریعتر آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های نوپا درخواست تاسیس صندوق نوآفرین با قید فوریت در دستور کار دبیرخانه کارگروه قرار گرفت و با همکاری وزارت ارتباطات، سازمان فناوری اطلاعات و دبیرخانه کارگروه، درنهایت در جلسه چهل و یکم کارگروه با حضور اکثریت اعضا مطرح و به تصویب رسید.

وحدت ادامه داد: این صندوق با سرمایه هزار میلیارد ریالی با سهامداری ۴۰ درصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ۶۰ درصدی بخش خصوصی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه اظهار امیدواری کرد این صندوق بتواند زمینه رشد استارت‌آپ‌های حوزه فناوری اطلاعات و دیجیتال در کشور را فراهم کند.

دبیر کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری در ادامه از آغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد و گفت: تاسیس صندوق دانشگاه آزاد اسلامی در هشتمین جلسه کارگروه در سال ۱۳۹۵ به تصویب رسیده بود، اما تاکنون عملیاتی نشده بود. در همین راستا با پیگیری‌های ریاست دانشگاه آزاد، برای آغاز فعالیت رسمی صندوق، تغییر ترکیب سهام داران و افزایش سرمایه صندوق به ۲۰۰ میلیارد ریال در چهل و یکمین جلسه کارگروه به تصویب رسید.

گفتنی است؛ چهل و یکمین جلسه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری امروز دوشنبه سی و یکم تیرماه با حضور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و اکثریت اعضا در محل وزارت علوم برگزار شد.

صندوق‌های غیردولتی پژوهش و فناوری به منظور فراهم کردن زمینه لازم برای سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در امر پژوهش و فناوری تاسیس شده اند و دبیرخانه کارگروه در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری مستقر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار