آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۲۳۶۶
ملکی فر:

شرکت‌های حوزه هوایی نیاز‌های خود را از شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌کنند

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تلاش می‌کنیم تا هفت شرکت حوزه هوایی کشور برای رفع نیاز‌های خود از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.
شرکت‌های حوزه هوایی نیاز‌های خود را از شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌کنند
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاحیه رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه تعمیر و نگهداری هواپیما که صبح امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: یک صنعت بزرگ به تزریق نوآوری و خلاقیت نیاز دارد. امروز شاهد آن هستیم که در صنایع بزرگ دنیا رقابت‌ها کنار گذاشته شده تا هدف بزرگتری به نام نوآوری به دست آید.

ملکی فر ادامه داد: رویداد امروز در حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما است و ما شاهد آن هستیم که چندین شرکت بزرگ در این حوزه با یکدیگر همکاری می‌کنند تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.

وی تصریح کرد: زمانی که شرکت زیمنس ما را رها کرد برای تامین توربین هواپیما با یک شرکت دانش بنیان کوچک با چهار عضو در شهرک صنعتی اصفهان وارد مذاکره شدیم و نتیجه آن برای خود شرکت زیمنس نیز متحیر کننده بود، زیرا این جوانان توانستند IBD ۱۲۵ را در داخل با کیفیتی بسیار بالاتر تولید کنند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در همین خصوص افزود: توربینی که شرکت زیمنس به ما ارائه می‌کرد در تست‌ها ۷۰۰ خوردگی داشت، اما محصول تولید شده در ایران با تست ۳۰۰ خوردگی یک تحول جدید در این حوزه به شمار می‌آمد.

وی بیان کرد: طی دو روز، هفت شرکت حوزه هوایی نیاز‌های خود را مطرح خواهند کرد تا بتوانند در سال رونق تولید محصولات مورد نیاز خود را از شرکت‌های دانش بنیان داخلی تهیه نمایند و به همین منظور ما تلاش کرده ایم در طی رویداد دو روزه بخش‌های مختلفی همچون ملاقات‌های B۲B و کارگاه‌های تخصصی حوزه هوایی را برگزار نماییم.

ملکی فر با بیان اینکه ۴۵۰ نفر فناور و شرکت دانش بنیان در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند، گفت: خبر خوب برای شرکت‌های هوایی این است که استاندارد PART ۲۱ به استاندارد‌های مورد حمایت صندوق اضافه شده و امروز این تسهیلات از ۱۰ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته است.

وی یادآور شد: پس از رویداد فضایی که در کمتر از یک ماه پیش برگزار شد با بسیاری از شرکت‌های فعال در این حوزه تعاملات خوبی برقرار شد به نحوی که ایران در حوزه هوافضا در نمایشگاه ماکس ۲۰۱۹ غرفه خواهد داشت و همچنین یک هیئت تجاری ایرانی به این نمایشگاه خواهد رفت.
 
همچنین در ادامه این مراسم خدایی، قائم مقام سازمان هواپیمایی کشور ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین رویدادی تصریح کرد: صنعت هواپیمایی یک صنعت حمل و نقل جهانی است و نیازمند تعاملات بین المللی، بنابراین تلاش می کنیم تا دو ویژگی مهم همکاری بین المللی و اقتصاد دانش بنیان در برابر اقتصاد سنتی را در برنامه کاری خود داشته باشیم و در سطح جهانی حرف هایی برای گفتن وجود داشته باشد. 
 
وی خاطرنشان کرد: ما به عمل گرایی علاقه مندیم و نیازمند مستندسازی و تکرار هستیم و تلاش می کنیم تا از نظم نوشته ای که برای خودمان ترتیب داده ایم خارج شده و معادلات قبلی به نحوی به هم بریزیم. 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار