موسسه بینالمللی صلح زیبا طی بیانیهای خشونت نیروهای امنیتی هند علیه مسلمانان کشمیر را محکوم کرد و تنها راه برون رفت از بحران کنونی را از طریق دیپلماسی فعال امکانپذیر دانست.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موسسه بین المللی صلح زیبا طی بیانیهای خشونت نیروهای امنیتی هند علیه مسلمانان کشمیر را محکوم کرد و تنها راه برون رفت از بحران کنونی را از طریق دیپلماسی فعال امکانپذیر دانست.
متن این بیانیه به شرح زیر است: "بشر به طور کلی، یک خانواده میباشند که بندگی نسبت به خداوند و فرزندی نسبت به آدم آنها را گرد آورده و همه مردم دراصل شرافت انسانی و تکلیف و مسؤولیت برابرند بدون هر گونه تبعیضی از لحاظ نژاد، یا رنگ یا زبان یا جنس یا اعتقاد دینی یا وابستگی سیاسی یا وضع اجتماعی و .... " ماده یکم اعلامیه حقوق بشر اسلامی
در حالی که جهان در هیاهوی جنگ اقتصادی غرق شده است، در شبه قاره هند در منطقه جامو و کشمیر و در پی اقدام غیر قانونی دولت هندوستان در سلب عنوان خودمختاری از منطقه جامو و کشمیر، درگیریهای خونینی بین مردم و برخی نیروهای امنیتی هند در حال رخ دادن است.
پلیس و برخی نیروهای امنیتی هند با خشونت تمام به روی مردم آتش گشودهاند. در شهر حکومت نظامی است و مردم بیش از ده روز است که اعتصاب سراسری به راه انداختهاند. کسب و کار و زندگی در شهر فلج شده است. تعداد زیادی کشته و مجروح شدهاند.
آنچه امروز در کشمیر در حال رخ دادن است، صرفا به عنوان یک مساله دینی و رفتارهای خشن با مسلمانان کشمیر نیست، در کشمیر کرامت و انسانیت بازیچه سیاستهای غلط و قدرت طلبانه شده است.
امروز دولت هندوستان که سعی دارد هویت خود را با مولفههای انسانی و مهربانی به دنیا عرضه کند، با خشونت در حال مخدوش کردن این چهره است و جان، امنیت و صلح را به روش نازیسم مورد هدف، سرکوب و انهدام قرار داده و میراث گاندی را دستخوش تغییرات نامیمون نموده است.
قطع اینترنت و ارتباط با کشمیر و ورود تندروها به قلمرو ایالت خودمختار جامو و کشمیر به بهانه توسعه و پایان دادن به خشونت توسط نخست وزیر هند، شروع نقضهای متعدد و غیر متعارف حقوق اولیه انسانهای بی دفاع خصوصا زنان وکودکان در سایه عدم دسترسی به اطلاعات میباشد.
کشتار همراه با رفتارهای تحقیرآمیز وخشونت بار توسط برخی نظامیان هندو که با خانوادههای خود به قصد تغییر بافت جمعیت مسلمان آن منطقه و عمل به وعدههای انتخاباتی صورت گرفته، نمیتواند وجدان انسانیت را سرکوب کند.
موسسه مستقل و بین المللی حقوق بشر صلح زیبا با رصد لحظهای شرایط وخیم مسلمانان مظلوم کشمیر که انسانیت و حق حیات و زیست متعارف و انسانی آنها به جرم داشتن دین اسلام مورد نقض قرارگرفته در چارچوب وظایف و رسالت انسانی خود ضمن اعتراض شدید به شرایط بسیار وخیم انسانهای مظلوم آن سرزمین وجدان عقلای عالم را نسبت به واکنش موثر در مقابل رفتارهای غیر دموکراتیک و غیرانسانی برخی هندوهای تندرو دعوت به واکنش سریع میکند و از کشورهای عضو سازمان ملل میخواهد با تعهد و وفاداری به منشوری که مقرر کرده با اجرای آن پایانی بر خشونت و زندگی مسالمت آمیز باشد و مبتنی بر اختیارات و صلاحیت در این موضوع انسانی با واکنش سریع واقدامات فوری از بازگشت جامعه جهانی به دوران نازیسم و تروریسم دولتی مستبد جلوگیری کنند.
کشتار و ظلم در هر جای دنیا محکوم است صلح زیبا به عنوان یک موسسه حقوق بشری لازم میداند، بر این نکته پافشاری نماید که درگیریهای کشمیر بعد مذهبی شیعی – سنی نداشته و مردم کشمیر با توجه به حقوق بدیهی، خود را بدون اینکه مورد تعرض قرار بگیرند و کشته شوند حق اعتراض، انتقاد و اعتصابات مدنی جهت احقاق حقوق خود را دارند.
وعده فراموش شده به مردم کشمیر در سال ۱۹۴۸ مبنی بر برگزاری رفراندوم باید هر چه زودتر عملی شود تا با بکار بستن دموکراسی و به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت، کشمیر و به تبع آن دولت هند از بحران خارج شوند.
موسسه صلح زیبا از مقامات هندوستان و پاکستان نیز میخواهد خویشتن داری کرده و به دنبال راه حلهای سیاسی از طریق نشستهای متعدد دیپلماتیک باشند، چراکه تنها راه برون رفت از بحران کنونی از طریق دیپلماسی فعال خواهد بود.
معتقدیم حمایت از مردم کشمیر را ابتدا باید به عنوان یک مسئله انسانی و حقوق بشری بررسی کرد. قطعا دفاع از حیثیت زنان، مردان و کودکان مسلمان کشمیر کمترین وظیفه امتهای مسلمان و افکار مستقل جهان است تا با رصد و پیگیری دقیق موارد نقض حقوق بشر در این منطقه، سکوت خبری را بشکنند و صدای مظلومیت مردم بی دفاع کشمیر را به گوش عالمیان برسانند.
موسسه بین المللی صلح زیبا، از تمام گروه ها، تشکلها و اشخاص حقیقی و حقوقی دعوت مینماید تا با انتشار بیانیه و اعلام مواضع، حمایت خود را از مظلومین کشمیر اعلام دارند. قطعا چنین موضعی منجر به دلگرمی مردم مسلمان کشمیری و برقرار شدن پیوند مجدد تاریخی میان ایران و کشمیر است.
من مسلمانم قبله ام یک گل سرخ. موسسه مستقل حقوق بشری صلح زیبا