آخرین اخبار:
کد خبر:۷۸۵۰۴۳
از سوی شورای تحول علوم انسانی؛

کتاب روش تدریس علوم اجتماعی در دوره ابتدایی منتشر شد

کتاب «روش تدریس علوم اجتماعی در دوره ابتدایی» تالیف دکتر اکبر سلیمان نژاد «عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور» توسط شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی منتشر شد.

کتاب روش تدریس علوم اجتماعی در دوره ابتدایی منتشر شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، کتاب «روش تدریس علوم اجتماعی در دوره ابتدایی» تالیف دکتر اکبر سلیمان نژاد «عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور» توسط شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی در دو مجلد شامل ۶ فصل و ۱۶۸ صفحه و ۵ فصل و ۱۵۲ صفحه منتشر شد.

در قسمت پیشگفتار این کتاب آمده است: «اگر چه به طور کلی برنامه‌های درسی و به ویژه برنامه درسی مطالعات اجتماعی وظایف انتقال میراث فرهنگی و بسط آن را برعهده دارند، اما در فرآیند آموزش نباید تنها به انتقال صرف میراث فرهنگی بسنده کرد. به همین دلیل در برنامه درسی مطالعات اجتماعی تلاش می‌شود تا ضمن انتقال و بسط باور‌ها و ارزش‌های اجتماعی، زمینه‌های نقد و ارزیابی اخلاقی هنجار‌ها از سوی دانش آموزان به وجود آید تا ان‌ها بتوانند هنجار‌های اجتماعی را بر مبنای آموزه‌های اسلامی نقد کنند.

تحولات دانش جهانی درباره یادگیری، حل مسائل یادگیری فراگیران را ایجاب می¬کند. از این رو متخصصان تعلیم و تربیت می‌کوشند تا شیوه‌هایی بیایند که با استفاده از آن‌ها، کودکان امروزی را برای زیستن در دنیای پیش بینی ناپذیر فردا آماده کرد. در این راستا، براساس مصوبات سند تحول بنیادین، برنامه درس ملی و همسوسازی برنامه‌های درسی دوره ابتدایی با برنامه درسی ملی، رویکرد جدیدی اتخاذ و تلاش شده است که بین چهار عرصه اصلی یادگیری در برنامه درسی ملی یعنی خود، خلقت (آفرینش)، خلق (دیگر انسان‌ها) و خالق متعال، ارتباط منسجم، منطقی و معناداری به وجود آید و زمینه پرورش تفکر و ایجاد ایمانی عمیق نسبت به ارزش‌های الهی و انسانی فراهم شود.»

گفتنی است، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها «سمت» و دانشگاه فرهنگیان در انتشار این اثر به شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی کمک کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار