رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: راه اندازی مرکز نوآوری بانوان در دانشگاه علم و صنعت یک تعریف درست از نقش مادری و تحصیل در دانشگاه است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مراسم آئین افتتاح اولین مرکز نوآوری بانوان (مانا) اظهار کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی چند سال گذشته بر روی بحث فناوریهای جدید تمرکز خوبی داشته و طی این مدت توانسته با استفاده از نیروی انسانی تحصیل کرده در این بخش رتبه خود را افزایش دهد.
مخبر ادامه داد: امروز شاهد این هستیم که بسیاری از کشورها هیچ منابع طبیعی ندارند، اما جزو اقتصادهای تک رقمی و دو رقمی جهان هستند و این یعنی آنها به خوبی از نیروی انسانی خود بهره برده اند.
وی بیان کرد: اگر یک تحلیل درست و عاقلانه انجام شود، خواهیم دید که جوانان با انگیزه و دل بسته به کشور سرمایههای اصلی ایران هستند و درواقع اگر نفت خام نبود شاید خیلی زودتر سراغ نیروی انسانی و جوانان رفته بودیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تصریح کرد: در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هرگز به دنبال کار اقتصادی نیستیم و هر کاری که در این بخش صورت میگیرد بیشتر با هدف محرومیت زدایی و رفع مشکلات کشور است. تا امروز تقریبا ۶۵۰ شرکت کوچک و بزرگ مورد حمایت قرار گرفتند که در این بین تقریبا ۳۵۰ شرکت دیگر تحت حمایت ستاد نیستند و امروز به صورت مستقل فعالیت میکنند.
مخبر بیان کرد: سال گذشته ۸۱ هزار فرصت شغلی با ۲۰ هزار طرح کاری ایجاد شده و در نظر داریم امسال نزدیک به ۱۰۰ هزار فرصت شغلی با ۳۰ هزار طرح ایجاد شود که با بررسی طرحها شاهد حضور بسیار خوب بانوان در این بخش بوده ایم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان رکن مهمی در کشور به حساب میآیند، گفت: ما تلاش کردیم تا با راه اندازی شرکت دانش بنیان برکت، از ظرفیت فارغ التحصیلان دانشگاههای برتر استفاده کنیم و یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این حوزه تبادل نظر و تدوین برخی قوانین با سازمان حسابرسی برای بررسی صورتهای مالی شرکتهای دانش بنیان بود، زیرا در گذشته این سازمانها شرکتهای دانش بنیان را تنها یک بنگاه اقتصادی میدیدند و سود و زیان آنها را شبیه به سایر شرکتها و بنگاههای اقتصادی محاسبه میکردند.
مخبر یادآور شد: این نوع مرکز در استانهای خراسان، خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان نیز راهاندازی خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فکر نکنید که فقط در ایران است که یک مرکز تک جنسیتی برای بانوان راه اندازی شده بلکه همه دنیا به این نتیجه رسیدند که باید به نقش بانوان در دو بخش فعالیتهای اجتماعی و مادر بودن توجه کنند و امروز شاهد آنیم که در دانشگاههایی همچون هاروارد و ام آی تی مراکز نوآوری ویژه بانوان راه اندازی شده و اتفاق خوبی که امروز در دانشگاه علم و صنعت افتاد تعریف درست نقش مادری در کنار تحصیل و فعالیتهای اجتماعی است.