مدیر عامل مرکز نوآوری «مانا» گفت: این مرکز تلاش دارد تا با ایجاد زیرساخت و فضای لازم شرایط را به گونهای فراهم کند تا هیچ بانویی از انجام فعالیتهای نوآورانه و خلاق بازنماند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حکیمه فریزاده، مدیر عامل مرکز نوآوری «مانا» در مراسم آئین افتتاح این مرکز به عنوان اولین مرکز نوآوری بانوان اظهار کرد: مانا حاصل تلاش سه ساله یک تیم است و ما در این سه سال تجربههای مختلفی از جمله برگزاری رویدادهای استارتاپی و شتاب دهندهها را مورد بررسی و تحلیل قرار دادیم و مطالعه اصلی کار ما بر روی حوزه خلاقیت و نوآوری بانوان بوده است.
فریزاده ادامه داد: پس از سه سال توانستیم این مرکز را با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) راه اندازی کنیم و در همین راستا سرمایه گذاریهایی هم صورت گرفته است.
مدیر عامل مرکز نوآوری «مانا» بیان کرد: در حال حاضر بر روی پنج تیم، سرمایه گذاری ۴۵۰ میلیون تومانی صورت گرفته و در بخش دیگری به ۲۰ تیم فعال ۴۰۰ میلیون سرمایه اولیه داده شده، همچنین ۵۰ میلیون تومان نیز گرنت برای رسیدن به نمونه اولیه در نظر گرفته شده که در اختیار تیمها قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: شاید یکی از مهمترین ویژگیهای مرکز نوآوری بانوان ایجاد یک فضای اشتراکی بین مادر و کودک باشد و ما در این بخش یک فضای مجزا به نام «شادمانا» ایجاد کرده ایم و این فضا اولین فضای استاندارد مادر کودک در کشور است.
مدیر عامل مرکز نوآوری مانا در همین خصوص ادامه داد: این فضا محلی امن برای نگهداری نوزادان است و همین امر موجب میشود تا مادران با خیالی آسوده به فعالیتهای اجتماعی خود بپردازند و همچنین در نزدیکی نوزادان و فرزندان خود قرار داشته باشند.
فریزاده در پایان خاطرنشان کرد: در مرکز نوآوری مانا علاوه بر شادمانا فضای جلسه ای، اتاقهای مشاوره، فضاهای عمومی و خصوصی در نظر گرفته شده و بزرگترین هدف ما این است که هیچ بانویی به دلیل کمبود فضا و زیرساخت از نوآوری و خلاقیت بازنماند.