کد خبر:۷۸۹۰۹۲
با کارآزمایی بالینی؛

ایمنی دارو‌های ضدسرطان حاوی نانوذرات بررسی مجدد می‌شود

شرکت بیوپد هولدینگز قصد دارد فاز جدید کارآزمایی بالینی را روی نانوداروی ضدسرطان خود آغاز کند. این دارو حاوی نانوذرات و اسید‌های نوکلئیک بوده و قرار است ایمنی آن در این کارآزمایی بررسی شود.
ایمنی دارو‌های ضدسرطان حاوی نانوذرات بررسی مجدد می‌شود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ بیوپد هولدینگز (Bio-Path Holdings) یکی از شرکت‌های حوزه زیست‌فناوری بوده که صاحب فناوری DNAbilize® است فناوری که به‌عنوان یک داروی مبتنی بر اسید‌های نوکلئیک برای درمان سرطان ساخته شده است. براساس اعلام شرکت بیوپد، این دارو که از نانوذرات RNAi استفاده شده، در حال انجام مراحل آزمون بالینی است و فاز دوم این آزمون روی بیماران مبتلا به لوسومی میلوئید انجام شده است.

تغییر اساسی در این مطالعه بالینی این است که در آن دو دسته از بیماران مورد آزمایش قرار می‌گیرند، بیمارانی که مبتلا به سندرم میلودپلاسمی با ریسک بالا هستند و بیماران مبتلا به AML که بیماری آن‌ها عود کرده است. در این کارآزمایی قرار است ایمنی پرکسی‌گبرسن به همراه دسیتابین در بیماران با دوز ۶۰ mg/m ۲ استفاده شود. در این مطالعه ۶ بیمار برای بررسی ایمنی دارو مورد بررسی قرار خواهند گرفت. تاکنون این شرکت ۵ بیمار را برای انجام کارآزمایی ثبت‌نام کرده است و دو بیمار نیز از کارآزمایی قبلی تحت درمان هستند. در صورتی که ایمنی این کارآزمایی بالینی با موفقیت به پایان برسد داروی دیگری به این ترکیب دارویی اضافه خواهد شد. آزمون روی هر دو گروه از بیماران انجام خواهد شد.

بعد از ارزیابی این کمپلکس دارویی روی شش بیمار، این شرکت قصد دارد تا اثربخشی آن را بررسی کند. پیش‌بینی می‌شود که در هر دوره ۱۹ داوطلب مورد آزمایش قرار گیرند تا مشخص شود که کارایی دارو روی آن‌ها چگونه است. شرکت بیوپد با سازمان غذا و دارو رایزنی‌هایی به‌منظور تسریع پذیرش و تایید این دارو انجام داده است. بعد از آمریکا، شرکت بیوپد قصد دارد تا کارآزمایی بالینی را در اروپا نیز انجام دهد.

این دارو حاوی نانوذرات RNAi بوده که پروتئین ۲ Bcl- را در بیماران مبتلا به سرطان لنف هدف قرار می‌دهد. این بیماران از نوعی سرطان لنف رنج می‌برند که در مقابل دارو مقاوم بوده و به سرعت عود می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار