آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۸۵۸
وحدت در گفتگو با دانشجو:

ایجاد ۱۱۰۰ میلیاردتومان خط اعتباری برای صندوق‌های پژوهش و فناوری / صندوق‌های معین در مناطق محروم تسهیلات ارائه می‌کنند

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: سقف تعیین شده برای تسهیلات و خط اعتباری حمایتی از صندوق‌های پژوهش معادل ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.

ایجاد ۱۱۰۰ میلیارد خط اعتباری برای صندوق‌های پژوهش و فناوری / صندوق‌های معین در مناطق محروم تسهیلات ارائه می‌کنند

علی وحدت رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: هدف از افتتاح دفاتر صندوق نوآوری پژوهش و فناوری کشور ایجاد زمینه شبکه سازی بهتر برای این صندوق‌ها است تا بتوانند خدمات مطلوب‌تری ارائه داده و از سوی دیگر این خدمات را به صورت یکسان در کشور توسعه دهند.

وحدت ادامه داد: با همین رویکرد صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور می‌توانند ضمن تعامل بیشتر با شرکت‌های دانش‌بنیان، شرایط ارتباط با نهاد‌های مالی اصلی کشور و نهاد‌های سرمایه گذار ایجاد می‌شود.

وی افزود: یکی از سیاست‌هایی که صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری به عنوان شرکای راهبردی خود داست استفاده از کمک‌های آن‌ها بود، همچنین با هدف حمایت از این صندوق‌ها علاوه بر درنظر گرفتن سقفی از تسهیلات، خط اعتباری صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز از سوی صندوق نوآوری ارائه شده است.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص سقف تعیین شده برای تسهیلات و خط اعتباری حمایتی از صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور، تصریح کرد: جمعا معادل ۱۵۰۰ میلیارد تومان ظرفیت ایجاد شده که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و نزدیک به ۱۱۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری است و این باعث شده خدمات صندوق در بخش‌های مختلف کشور توسعه پیدا کند.

این صندوق‌های پژوهش و فناوری یا در حوزه‌های تخصصی خود فعالیت می‌کنند و یا در شهر‌های مختلف واقع شده‌اند و این باعث شده تا صف شرکت‌های دانش بنیان و فناور در صندوق نوآوری و شکوفایی خلوت شود و عملا آن‌ها بتوانند سرویس‌های مورد نظر خود را از شرکای ما که همان صندوق‌های پژوهش و نوآوری هستند دریافت کند.

وی درباره تعداد صندوق‌های پژوهش و و فناوری در کشور گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ مجوز به صندوق پژوهش و فناوری در کارگروه صندوق پژوهش و فناوری داده شده، اما فعلا نزدیک به ۲۰ صندوق فعال هستند.

وحدت با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای ارائه تسهیلات ایجاد شده است، تاکید کرد: با ارائه تسهیلات طی ۶ ماه گذشته فعالیت این صندوق‌ها به شکل مشهودی توسعه یافته است.

وی ادامه داد: هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی یک برنامه مشخص برای ارائه تسهیلات، ایجاد خط اعتباری و هم سرمایه گذاری به صندوق‌های پژوهش و فناوری در نظر گرفته است؛ این سه اقدام از برنامه‌های اصلی ما به شمار می‌رود و برای هر کدام از این‌ها یک ظرفیت مشخص شده است.

وحدت اظهار کرد: برای ارائه تسهیلات و ایجاد خط اعتباری ضوابط و یک سقف مشخصی در نظر گرفته شده است که بر اساس ظرفیت آن‌ها در نظر گرفته نشده بلکه براساس عملکرد و ظرفیت خود صندوق پژوهش و نوآوری ارائه و سرمایه‌ای که به آن‌ها داده می‌شود بر اساس عملکرد قبلی و یا برنامه‌های آن‌ها است.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و فناور در استان‌ها و مناطق محروم، خاطرنشان کرد: برای استان‌هایی که جزو مناطق محروم به حساب می‌آیند و صندوق پژوهش و فناوری در آن استان وجود ندارد صندوق‌های معین در نظر گرفته شده و خدمات مشابهی که به سایر صندوق‌ها ارائه می‌شود، در نظر گرفته شده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار