
کد خبر:۷۹۸۹۷۷
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی؛
امضای ۶ تفاهم نامه با ارزش ۴ میلیون دلار / مرکز همکاریهای نوآورانه ایران و جمهوری آذربایجان افتتاح شد
۶ تفاهم نامه به ارزش چهار میلیون دلار با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی میان شرکتهای دانش بنیان ایرانی و جمهوری آذربایجان در باکو منعقد شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، در سفر مسئولان و نمایندگان ۵۰ شرکت دانش بنیان ایرانی به جمهوری آذربایجان به سرپرستی علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و در پی مذاکرات دو روزه میان مسئولان و نمایندگان شرکتهای دو کشور، ۶ تفاهم نامه میان دو کشور به امضا رسید.
این تفاهمنامهها که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و در زمینه کفپوشهای نانویی و کفپوشهایی با خواص مقاومتی بالا، حوزه الکترونیک و طعم دهندهها منعقد شد، در حضور علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، جواد جهانگیرزاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در آذربایجان و تورال کریملی رییس موسسه دولتی نوآوری جمهوری آذربایجان به امضا رسید.
در حاشیه این مراسم رییس صندوق نوآوری و شکوفایی امضای این ۶ تفاهم نامه به مبلغ چهار میلیون دلار میان شرکتهای دانش بنیان ایرانی و شرکتهایی از جمهوری آذربایجان را اتفاقی مهم توصیف کرد و گفت: این تازه شروع راه است و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که افتتاح مرکز همکاری نوآورانه ایران و جمهوری آذربایجان منجر به تقویت روابط میان شرکتهای دانش بنیان و فناور دو کشور شود.
تورال کریملی، رییس موسسه دولتی نوآوری جمهوری آذربایجان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: چهار هزار و ۷۰۰ استارتآپ در ایران مشغول به فعالیت هستند و بدون شک جمهوری آذربایجان مایل است تا با این شرکتها همکاری داشته باشد تا علاوه بر حضور این شرکتها در بازار آذربایجان و دیگر کشورها، میان این دو کشور تبادل همکاری نیز صورت گیرد.
در جریان این سفر، مرکز همکاریهای نوآورانه ایران و جمهوری آذربایجان به همت بخش خصوصی و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد که در آن نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان ایرانی به مدت یک سال برپا خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.