کد خبر:۹۳۶۶۷۸
در رویداد ۱۰۰ استارتاپ مطرح شد

وحدت: توسعه زیست‌بوم نوآوری قابل قیاس با گذشته نیست / ارائه ۱۳ هزار میلیارد خدمات مالی به دانش‌بنیان‌ها در ۲ سال

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در دو سال گذشته قریب به ۱۳ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان ارائه شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت در مراسم اختتامیه رویداد «۱۰۰ استارت‌آپ» بیان کرد: در چند سال گذشته در دولت تدبیر و امید در حوزه علم و فناوری کار‌های بسیار خوبی انجام شده که شاخص‌های موجود نشان می‌دهند این اقدامات در حوزه زیست‌بوم نوآوری در کل کشور و همه استان‌ها و حتی شهرستان‌ها قابل مقایسه با سال‌های قبل نیست. هم‌اکنون اگر شخصی صاحب ایده‌ای باشد یا تیمی‌از درون دانشگاه بخواهد خارج شود و یا گروهی بخواهند کار فناورانه را پیش ببرند، می‌توانند از وجود مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری و شتاب دهنده‌ها بهره ببرند.

 

وحدت به نظام تامین مالی نوآوری نیز اشاره کرد و گفت: تامین مالی نیاز اصلی همه حوزه‌ها است که ما در توسعه کمی و کیفی تامین مالی اکوسیستم نوآوری اقدامات مختلفی انجام دادیم و ابزارهایی چون صندوق‌های پژوهش و فناوری را راه‌اندازی کردیم. بر این اساس هم‌اکنون در تمام استان‌های کشور این صندوق در حوزه‌های تخصصی و دانشگاه وجود دارد و در سیستان و بلوچستان نیز مجوز راه‌اندازی صندوق داده شده و به زودی کار خود را آغاز خواهد کرد.

 

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به این مطلب که در دو سال گذشته قریب به ۱۳ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان ارائه شده است، تاکید کرد: مسئولان سیستان و بلوچستان تلاش کنند تا صندوق پژوهش و فناوری به عنوان رکن مهم تامین مالی نوآوری استان فعال شده و بهتر کار کند. برگزاری رویداد ۱۰۰ استارت‌آپ در استان سیستان و بلوچستان نشان دهنده بلوغ این خطه از کشور در حوزه نوآوری و فناوری است.

 

وی ضمن تبریک به مدیر و تیم ۱۰۰ استارت‌آپ برای برگزاری این رویداد در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: بر اساس گزارش ارائه شده حدود ۹۰ تیم برای رقابت در این رویداد شرکت کردند و درنهایت ۹ تیم موفق به جذب سرمایه شدند؛ فعالیتی که در استان کم‌سابقه بوده و جای افتخار دارد.

 

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ابراز امیدواری کرد که این رویداد، زمینه و فرصتی را برای یادگیری مجموعه فرصت‌های نوآوری در استان و یادگیری بهتری برای بحث توسعه فناوری و رشد شرکت‌ها و جذب سرمایه‌گذار فراهم کند.

 

وحدت افزود: برخی موارد از تعابیری اشتباه مانند منطقه محروم برای برخی مناطق استفاده می‌شود، این درحالی است که هر منطقه فرصت پیشرفت دارد و شرکت‌های فناور، خلاق و دانش بنیان باید یاد بگیرند که از فرصت‌های موجود ثروت ایجاد کنند. امیدوارم این رویداد زمینه و فرصتی باشد تا مجموعه‌های استان شیوه‌های جذب سرمایه‌گذار را فرا بگیرند.

 

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان اظهار کرد: باید از هر فرصتی برای پیشرفت استفاده کنیم و رویداد ۱۰۰ استارت‌آپ برگزار شده شروعی برای رشد اکوسیستم نوآوری در استان سیستان و بلوچستان است.

 

گفتنی است؛ رویداد «۱۰۰ استارت‌آپ» برنامه پیوسته سرمایه‌گذاری و شتابدهی غیرمتمرکز است که هر سال روی ۱۰۰ استارتاپ مرحله بذری تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود. این نهاد با همکاری شبکه‌ای از راهبران نام‌آشنای زیست‌بوم کارآفرینی، شتابدهنده‌های همکار و نهاد‌های خصوصی و دولتی تلاش می‌کند فرآیند شتاب‌گیری این استارت‌آپ‌ها را پیگیری و تسهیل کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار