کد خبر:۹۲۸۰۹۰
صبح امروز؛

مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت دانش‌بنیان رادوکس بازدید کردند

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز ۳۱ فروردین ماه همراه با معاونان خود از شرکت دانش بنیان پژواک رادین صنعت دانش بازدید و در جریان توانمندی‌های این شرکت قرار گرفتند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت رییس صندوق نوآوری صبح امروز ۳۱ فروردین ماه به همراه یاسر عرب‌نیا معاون برنامه‌ریزی، ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌سازی و جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت دانش بنیان پژواک رادین صنعت دانش بازدید و در جریان توانمندی‌های این شرکت قرار گرفتند.

 

گروه صنعتی رادوکس (پژواک رادین صنعت دانش) با به‌کارگیری تخصص و تجربه کارشناسان از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را با طراحی و ساخت اتوماسیون و رباتیک خطوط تولید آغاز کرد و سپس با تولید دستگاه‌های CNC و راه‌اندازی اتوماسیون خطوط تولید خودرویی کشور مانند فیکسچر‌های تولید پژو ۴۰۵، مزدا ۳، سمند، سمند لیموزین، پژو ۲۰۶، پژو ۲۰۶SD، رنو L۹۰، پژو RD، پراید، مزدا ۳۲۳، لودر و گریدر با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت فعالیت خود را ادامه داده است.


هم‌اکنون گروه صنعتی رادوکس (پژواک رادین صنعت دانش) به عنوان قطب اصلی تولید دستگاه‌های CNC در ایران و خاورمیانه در حال فعالیت است و بیش از ۱۴ نوع محصول CNC تولید می‌کند. از بین دستگاه‌های CNC تولیدی و اختراعی گروه صنعتی رادوکس که برای اولین بار در دنیا طراحی و تولید شده می‌توان به دستگاه اسپایدر اشاره کرد که به نام گروه صنعتی رادوکس ثبت اختراع شده است.


دستگاه‌های برش UNDER WATER PLASMA.WATERJET، لوله‌بر CNC به قطر ۲ متر و CNC خاموت‌زن از محصولات CNC این شرکت است که برای اولین بار در ایران طراحی و تولید شده‌اند.


لازم به ذکر است از نظر کیفی محصولات گروه صنعتی رادوکس قابلیت رقابت با برند‌های معتبر دنیا را دارد و به کشورهایی، چون ترکیه، قطر، امارات، یونان، عربستان، ونزوئلا، عراق و سوریه صادر می‌شوند. این شرکت با ثبت بیش از ۱۷ اختراع در عرصه تولیدات صنعتی فعالیت دارد. از جمله گواهینامه‌های معتبر شرکت می‌توان به استاندارد CE محصولات، ISO ۱۴۰۰۱، ISO ۱۰۰۰۰۴، ISO ۴۵۰۰۱ و ISO/IEC ۲۵۰۰۱ اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار