به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومە خان احمدی در بازدید از مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی بیجار به اساس کار صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره و اظهار کرد: اساس کار صندوق نوآوری و شکوفایی خدمترسانی به شرکتهای دانش بنیان است و این خدمات در قالبهای مختلف ارائه میشود.
خان احمدی درباره تسهیلات مشاور صندوق نوآوری و شکوفایی کشور بر لزوم شتاب دهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان و همچنین ترویج و نوآوری و شکوفایی برای دانش آموختگان شهرستان تاکید کرد.
وی بە اساس کار صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره و خاطرنشان کرد: برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات خاصی را به عنوان لیزینگ یا سفارش ساخت طراحی کرده است.
راحله شریفیان، مدیر جهاد دانشگاهی بیجار در ادامه این جلسه به تلاش این مجموعه برای سوق دادن شرکتهای تولیدی شهرستان به سمت خلاق و یا دانش بنیان شدن اشاره کرد و گفت: امید است با بهره مندی از همه ظرفیتها جهش دانشبنیان شدن در شهرستان بیجار رقم زده شود، انقلابی که بیجار به آن نیاز دارد.
وی ضمن ابراز خرسندی از حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکتهای دانش بنیان، گفت: ما تلاش میکنیم تا تمام ظرفیتهای جهاددانشگاهی در اختیار مجموعه شهرستان باشد به طوری که بتوانیم از تمامی قابلیتها استفاده کنیم.
شریفیان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با حرکت به سمت دانشبنیان شدن رقم خواهد خورد، گفت: تحقق این مهم باعث افزایش کیفیت محصول، کاهش نگاه مردم به کالای خارجی و افزایش تقاضا و عرضه میشود و در نهایت اشتغال نیروی انسانی تحصیل کرده را در پی خواهد داشت.
گفتنی است به منظور بررسی راههای تبدیل شرکتها به دانش بنیان، جلسهای با مهندس اللهمرادی مدیرعامل شرکت نان ارکازه انجام شد و همچنین در راستای اجرای طرح تکنولوژی سنتر بازدیدی از کارگاه تولیدی حلوا سوهانی بیجار با مدیرت آقای کاظم زاده صورت گرفت.