آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۰۳۸
یادداشت دانشجویی |

اردوغان چه خوابی برای کرد‌ها دیده است؟

به نظر می‌رسد اردوغان بدنبال ایجاد حائل بین دو منطقه کردنشین است تا نخست یک بن بست جمعیتی_ژئوپلیتیکی ایجاد کرده تا اینکه در گام بعدی بتواند از شیوه‌های گوناگون برای مستحیل کردن کرد‌ها در جمعیت ترکیه بهره گیرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- میلاد شرفی؛* از زمان حمله ترکیه به شمال سوریه تحلیل‌های متفاوتی از سوی کارشناسان سیاسی در مورد اهداف این حمله از جانب رهبران ترکیه می‌شود.

بنظر می‌رسد هدف اردوغان از حمله اخیر به مناطق کردنشین سوریه ایجاد حائل در مرز دو کشور است؛ به طوری که بیش از دو میلیون نفر از آوارگان سوری را در این مناطق مستقر کرده و در حقیقت حائل انسانی بین دو منطقه کردنشین ترکیه و سوریه ایجاد کند!

اگر به گذشته ترک‌ها بنگریم درخواهیم یافت که آن‌ها بدنبال از بین بردن قومیت کرد‌ها بوده اند و موارد گوناگونی بر صحت این مطلب وجود دارد از جمله:کشتار کرد‌ها در خلال جنگ جهانی اول؛ برای ازبین بردن هویت مردم زازا، بیرون راندن آن‌ها از سرزمین اجدادیشان و جابجایی آن‌ها در گرو‌های کوچکتر صورت گرفت که منجر به جابه جایی بیش از ۷۰۰هزار نفر و البته از بین رفتن بیش از ۳۵۰هزار نفر کرد شده است.

از دیگر موارد باید به کشتار درسیم اشاره کرد که ترک‌ها در سال‌های ۱۹۳۷و۱۹۳۸ میلادی بین ۵۰ تا۷۰ هزار نفر از کرد‌های علوی را کشتند و شمار زیادی را هم مجبور به مهاجرت کردند.

از گزارش‌های محرمانه افشا شده از جلسات هیئت وزیران در ۴ می ۱۹۳۷ بدست آمده که دولت مرکزی بدنبال ذوب کردن کرد‌ها در جمعیت ترکیه بوده اند؟!

به نظر می‌رسد اردوغان بدنبال ایجاد حائل بین دو منطقه کردنشین است تا نخست یک بن بست جمعیتی_ژئوپلیتیکی ایجاد کرده تا اینکه در گام بعدی بتواند از شیوه‌های گوناگون برای ذوب کردن و مستحیل کردن کرد‌ها در جمعیت ترکیه بهره گیرند.

این کار اردوغان را می‌توان تعریف نویی از نسل کشی دانست و آن مستحیل کردن یک قومیت در جمعیت دیگری است.

*میلاد شرفی- عضو اسبق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار