آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۳۶۶
برای گسترش استارت‌آپ‌های دانش‌بنیان؛

چهارمین دوره مسابقات «متالوگرافی» یکم آبان ماه در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود

چهارمین دوره مسابقات متالوگرافی با حضور ۲۶ تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور یکم و دوم آبان ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، چهارمین دوره مسابقات «متالوگرافی» با هدف توسعه فعالیت‌ها در راستای افزایش تولید ملی و گسترش استارت آپ‌های دانش بنیان با حضور ۲۶ تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور یکم و دوم آبان ماه امسال در دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

مسابقات ملی متالوگرافی، به عنوان بزرگترین آوردگاه کشوری در سنجش دانش فنی و مهارت عملی دانشجویان، در حوزه علم بلورشناسی و متالوگرافی است. در این مسابقه پس از انجام داوری‌های اولیه، دو نمونه صنعتی برای شرکت کنندگان ارسال شد که شرکت کنندگان باید نمونه‌ها را طبق سوال مسابقه آماده سازی کنند و بعد از تهیه گزارش، به همراه نمونه و گزارش خود در محل مسابقه حضور یابند.

پس از افتتاحیه مراسم، تیم‌ها در آزمایشگاه در بخش عملی مسابقه به رقابت می‌پردازند که پس از آن باتوجه به مجموع نمرات عملی و گزارش ها، تیم‌ها داوری می‌شوند و تیم‌های برتر در اختتامیه معرفی خواهند شد. در این رویداد بزرگ دانشجویی کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه تخصصی با حضور استارت آپ‌های فعال در این حوزه با هدف ارتباط موثر صنعت و دانشگاه برگزار می‌شود.

این رویداد حائز اهمیت، یکی از شش رویداد اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی و مواد و متالورژی است که هر ساله زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود. ریاست این رویداد بر عهده موسوی خویی عضو هیئت علمی دانشکده معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

گفتنی است، متالوگرافی از ابتدایی‌ترین و مهمترین مهارت‌های مورد نیاز برای یک مهندس مواد و متالورژی است. این علم با استفاده از تکنیک‌های عملی آماده سازی نمونه، شناخت ساختار فلزات را ممکن می‌کند و با استفاده از ابزار دقیق مهندسی، به پیش بینی خواص و عملکرد آلیاژ مورد نظر می‌پردازد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار