رییس دانشگاه صداوسیما از برنامهریزی و راهاندازی انجمن خبرنگاران علم جهان اسلام خبر داد و گفت: در کنار نشستهای استپ، نشستی ویژه خبرنگاران علم خواهیم داشت.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صداوسیما و دبیر کمیته ارتباطات علم نشست استپ در کنفرانس خبری ششمین نشست استپ بیان کرد: برنامه ارتباطات علم این نشست ۱۹ آبان در دانشگاه صداوسیما برگزار خواهد شد که در این برنامه ۹ مهمان از ۷ کشورهای اسلامی حضور دارند.
دبیر علمی کمیته ارتباطات علم نشست استپ ادامه داد: نقش ارتباطات علم دل پیوند جامعه و علم، مستندسازی علمی و تجارب مستندسازان ایران، توسعه شبکههای علمی، نقش روابط عمومی دانشگاهها در ارتباطات علم و مدلها و روشهای خبرنگاری علمی از جمله محورهای مورد بررسی نشست استپ در این دانشگاه است.
اسفندیاری از برنامه ریزی و راه اندازی انجمن خبرنگاران علم جهان اسلام خبر داد و افزود: در کنار نشستهای این رویداد، نشستی ویژه خبرنگاران علم خواهیم داشت که امیدواریم منجر به راه اندازی انجمن خبرنگاران علم کشورهای اسلامی شود.
در ادامه این برنامه مهدی صادقی، رییس دانشکده اقتصاد و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق (ع) اظهار داشت: باید از ظرفیتهای جهان اسلام د. رعرصه دیپلماسی علم و فناوری استفاده کنیم و نشستی که برای روز ۱۹ آبان ماه در دانشگاه امام صادق برنامه ریزی شده با هدف تامین مالی علم و فناوری است.
صادقی بیان کرد: از آنجایی که جایزه مصطفی (ص) نمیتواند به بودجه دولتی متکی باشد باید برای تامین این جایزه برنامه ریزی شود لذا در حال حاضر برای تامین مالی از طریق صندوق نیکوکاری و سایر صندوقها بهره گرفته میشود و وابستگی مالی جایزه به دپلت تقریبا به صفر رسیده است.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای تاسیس صندوق وقفی علم و فناوری در جهان اسلام عنوان کرد: برای توسعه فعالیتهای جایزه مصطفی (ص) در نظر داریم از ظرفیت وقف استفاده کنیم لذا در این نشست با مجمعی از متخصصان حوزه تامین مالی علم و فناوری بنا داریم برای راه اندازی صندوق وقفی علم و فناوری اقدام کنیم.