کد خبر:۸۰۲۸۶۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

کیسه‌های نانویی که کار دستگاه اتوکلاو را می‌کند / تولیدات ایرانی در بازار‌های جهانی

یک شرکت دانش بنیان ایرانی توانسته کیسه‌های نانویی تولید کند که خاصیت آنتی باکتریالی دارد.

کیسه‌های نانویی که کار دستگاه اتوکلاو را می‌کند / تولیدات ایرانی در بازار‌های جهانی

ولیان، مدیر بازرگانی شرکت سبز محیط نانو ارس در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: ما تولید کننده انواع کیسه‌های نانو بوده و در منطقه آزاد ارس فعالیت می‌کنیم.

وی ادامه داد: فناوری نانو موجب افزایش کیفیت کیسه‌ها می‌شود و باعث می‌شود که این کیسه‌ها خاصیت تجزیه و تخریب پذیری پیدا می‌کنند و در طی پنج سال تجزیه می‌شوند.

ولیان گفت: این کیسه‌ها در یک سال و نیم اول CO۲ آزاد می‌کنند پس از دو و نیم سال H۲ از دست می‌دهد و نهایتا به یک زیست توده تبدیل می‌شود که برای محیط زیست بی خطر است.

مدیر بازرگانی این شرکت فناور در خصوص کیسه‌های آنتی باکتریال نیز گفت: با توجه به اینکه عفونت‌های بیمارستانی بسیار بالا است استفاده از این کیسه‌ها کمک می‌کند تا انتقال بیماری روند کندتری داشته باشد.

وی در خصوص خواص این کیسه‌ها گفت: هر گونه پسماند عفونی پس از برخورد با دیواره این کیسه‌ها در مرحله اول به صورت عادی می‌شود یعنی ۹۹.۶۶ درصد آنتی باکتریال دارد؛ این کیسه‌ها برای دستگاه‌های اتوکلاو طراحی شده است. دستگاه اتوکلاو با حرارت غیرمستقیم ۸۰ درجه سانتی گراد پسماند عفونی را عادی و خنثی می‌کند و جالب است بدانید که کیسه‌های پلاستیکی ما دقیقا همان کار دستگاه‌های اتوکلاو را انجام می‌دهد.

ولیان با بیان اینکه خواهش می‌کنم برای حفظ سلامتی خودتان و محیط زیست در خریدهایتان از کیسه استفاده نکرده و به جای آن از کیف‌های دستی استفاده کنید، گفت: پلاستیک‌های معمولی علاوه بر اینکه باعث بیماری در انسان می‌شود به محیط زیست نیز آسیب می‌رساند در حالی که محصولات نانویی حامی محیط زیست هستند و ما موظف هستیم این فضا را برای نسل‌های آینده خودمان حفظ کنیم.

این صادر کننده نمونه ملی تاکید کرد: از سال ۸۸ کار خودمان را با تولید کیسه‌های زباله آغاز کردیم، اما ترجیح دادیم از سال ۹۳ فناوری نانو را به محصولاتمان اضافه کنیم که با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو این کیسه به محصولات ارگانیک تبدیل شد و قاعدتا ما این ظرفیت را داریم که در منطقه بتوانیم صادرکننده اول این محصولات باشیم، زیرا در حال حاضر نزدیک به ۸۸ درصد محصولات تولیدی ما به کشور‌هایی همچون انگلستان، فرانسه، هلند، بلژیک، آلمان، گرجستان محصولات ما را خریداری می‌کنند و این یعنی منطقه خاورمیانه نیز ظرفیت صادرات این محصولات را دارد. 

ولیان در خصوص چالش‌ها و مشکلاتی که پیش روی تولید محصولات نانویی در کشور وجود دارد، گفت: ما یک تولید کننده هستیم و هیچ ارگان، سازمان و نهادی از ما حمایت نمی‌کند؛ در مرحله دوم سازمانی در کشور وجود دارد به نام سازمان دارایی و مالیات که تولید کننده را اذیت می‌کند.

مدیر بازرگانی این شرکت فناور ادامه داد: با توجه به اینکه ما شرکت دانش بنیان بوده و در منطقه آزاد کار تولیدی انجام می‌دهیم طبق قانون باید بیست سال معاف از مالیات باشیم، اما عملا اداره مالیات اجازه اجرای چنین قانونی را به ما نمی‌دهد.
 
ولیان با بیان اینکه متاسفانه در داخل هیچ استقبالی از محصولات با کیفیت نمی‌شود، گفت: ما با سازمان محیط زیست و بسیاری از نهاد‌های داخلی رایزنی کردیم که محصولات تولیدی خود را با قیمت مناسب و تخفیف ویژه به آن‌ها عرضه می‌کنیم، اما استقبال نکردند.

وی با بیان اینکه تامین برق نیز یکی از مشکلات اساسی ما به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ما یک واحد صنعتی هستیم و نیاز داریم تا در محاسبه هزینه‌های برق کمی با تولیدکنندگان مدارا شود از طرف دیگر بروکراسی‌های اداری نیز باعث می‌شود روند کارمان کند شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار