اخترشناسان تصاویر جدیدی از ستاره دنباله دار عجیبی در منظومه شمسی منتشر کردند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، در ماه آگوست خبری مبنی برپرتاب شدن یک جسم مرموز به سمت منظومه شمسی در یک مسیر عجیب و غریب منتشر شد. این جسم هرچیزی که بود از اجسام اطراف منظومه شمسی نبود.
تجزیه تحلیلهای جدید این جسم از اعماق فضا که الان به عنوان ۲I/Borisov شناخته میشود، تایید میکند که این جسم دومین شی بین ستارهای (و اولین دنباله دار) در منظومه شمسی است و در یک مکان نزدیکتر از نسبت به قبل دیده شده است.
گروهی از اخترشناسان از دانشگاه ییل روز یکشنبه تصویر خیره کنندهای از ۲I/Borisov با استفاده از اسپکتومتر رصدخانه هاوایی بدست آورده اند. پوشش سفید روح مانندی که اطراف ستاره دنباله دار یخی وجود دارد (هم اکنون به زمین نزدیکتر شده) کما نامیده میشود. کما ابری از گاز و گرد و غبار است.
در مورد ۲I/Borisov بخش اعظم این ماده دنباله بزرگ آن به طول تقریبا ۱۰۰۰۰۰ مایل است. چیزی بیشتر از دوازده تا قطر زمین که در کنار هم قرار بگیرند.
پیتر ون دوکوم، یکی از اعضای گروه ییل گفت: «زمین در منظومه شمسی در کنار ابن دنباله دار بسیار کوچک است.»
پیش بینی میشود که این دنباله دار در اوایل ماه دسامبر به نزدیکترین فاصله خود از خورشید برسد و در اواخر ماه به زمین نزدیک شود و بعد از آن راه خود را در کیهان ما ادامه خواهد داد.