رئیس سازمان صنایع کوچک و متوسط گفت: با بهرهبرداری از ۴۴هزار قرارداد فناورانه در شهرکهای صنعتی ۸۸۰ هزار نفر صاحب شغل شدهاند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صالحی نیا، معاون وزیر صنعت و رئیس سازمان صنایع کوچک و متوسط در سیزدهمین نشست سراسری فن بازارهای منطقهای و تخصصی کشور، گفت: وزارت صنعت و سازمان صنایع کوچک و متوسط در حال حاضر وظیفه تامین زیرساختهای صنعت و فناوری را برعهده دارند و تلاش میکنیم تا از بعد سخت افزاری نیاز این بخشها را رفع کنیم.
صالحی نیا تاکید کرد: در حال حاضر ۹۹۰ شهرک، ناحیه و محدوده ویژه اقتصادی داریم که ۸۲۰ واحد در حال بهره برداری است، درواقع اختلاف بین این دو عدد از آن جهت است که مصوبه ما ۹۹۰ شرکت بوده که هنوز بخش کوچکی از آن به بهره برداری نرسیده است.
رئیس سازمان صنایع کوچک و متوسط تصریح کرد: از این ۸۲۰ مجموعه فعال، ۵۰۰ شهرک و ۳۲۰ ناحیه صنعتی است که گفتنی است ناحیه صنعتی در فضایی کوچک و در مکانهای خاص قرار گرفته، اما شهرکهای صنعتی خدمات ویژه تری ارائه میکنند.
وی افزود: ۷۹ هزار قرارداد را در مساحت ۳۷ هزار هکتاری در دست اجرا داریم که ۴۴ هزار قرارداد آن به بهره برداری رسیده است و نزدیک به ۳۵ هزار قرارداد نیز منعقد شده و در حال گرفتن فضا، تجهیزات و امکانات هستند تا به بهره برداری نهایی و مرحله تولید برسند.
صالحی نیا در خصوص اشتغال ایجاد شده از این قراردادها گفت: ۴۴ هزار قرارداد صورت گرفته موجب شده تا ۸۸۰ هزار نفر صاحب شغل شوند و یکی از اهداف ما ایجاد ظرفیت در واحدهای فعال است. برخی واحدهای ما در دسته بندی بین ۳۰ تا ۵۰، ۵۰ تا ۷۰ و ۷۰ به بالا هستند و ما سعی میکنیم به فراخور فعالیت شان هر کدام را یک پله ارتقا دهیم.
وی اظهار کرد: فناوری و نوآوری بخشی از تکنولوژی است و ما میخواهیم از صنایع کوچک و بزرگ حمایت فناورانه داشته باشیم. قراردادهای منعقد شده در راستای حمایت از فن بازارها است به طوری که ۱۴ زیست فناوری زیر نظر شهرکهای صنعتی بوده و ما مایلیم این تعداد افزایش یافته و در کل کشور توسعه یابد.
صالحی نیا گفت: امروز در کشور با محدودیتهایی مواجه هستیم، اما سعی شده برای تامین مواد اولیه ماشین آلات در خطوط تولید نیازسنجی لازم صورت بگیرد و ما در صنایع کوچک و بزرگ این نیازها را تا حد ممکن تامین میکنیم به صورتی که در زنجیره تولید با قیمت تمام شده بسیاری از مشکلاتی که در صنایع ایجاد میشود، مرتفع شوند.
رئیس سازمان صنایع کوچک و متوسط در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف ما که آن را به صورت جدی پیگیری میکنیم این است که فن بازارها بتوانند بخش مهمی از مشکلات کشور را حل کنند.