به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان در نشست خبری رویداد رویازی ۲ (پیچ بزرگ تهران) که صبح امروز در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد اظهار کرد: معاونت علمی به دنبال تثبیت علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در جامعه بوده و طی چند سال گذشته تلاش کرده تا با توجه به اقتصادی که برپایه علم بنا شده و از خام فروشی دوری میکند فعالیت خود را ادامه دهد.
وی ادامه داد: با همین دیدگاه هم بود که تلاش شد تا زیست بومهای پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری ایجاد شوند، زیرا تفکر ما این است که فناوران به جای اینکه از دولت وام بگیرند باید از حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنند.
کرمی افزود: در گذشته کارخانههای نوآوری و مراکز رشد در کشور کم بود، اما امروز شاهد آنیم که کارخانههای سنتی و فرسودهای که در دل شهرها قرار داشتند با عنوان کارخانه نوآوری محلی برای فعالیت استارت آپها شده اند.
مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از اقدامات معاونت علمی و فناوری تشکیل ستاد فناوریهای نرم و هویت ساز بود که به دنبال تثبیت گفتمان علوم و فناوری در کشور است.
دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان در خصوص راه اندازی رویداد رویازی در کشور گفت: از آنجا که انیمیشن سازی یکی از کارهای اقتصادی و پولساز در جهان است این رویداد را برگزار کردیم؛ سالانه دو هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار گردش مالی انیمیشن و صنایع خلاق در جهان است و متاسفانه سهم ایران از این حوزه زیر یک میلیارد بوده و نهایتا ۶۰ میلیارد تومان پولی است که در این حوزه بین ساختارها و سازمانهای مرتبط رد و بدل میشود.
وی تاکید کرد: رویازی به دنبال ایجاد زیست بومی است که انیمیشن کشور جهانی شود، زیرا امروز شاهد آنیم که یک کارگردان یا تهیه کننده باید علاوه بر انیمیشن سازی کارهای بازاریابی و فروش انجام دهد که راندمان کار را پایین میآورد.
کرمی گفت: در دومین رویداد رویازی مسئله تولید کاراکتر و تولید انیمیشن مورد توجه ما بوده، زیرا معتقدیم کاراکتر باید مانا و ماندگار باشد به طوری که در صنایع خلاق شکل گیری تولید و بازار انیمیشن جانبی با اصول علم و اقتصاد کشور هم راستا شود.