کد خبر:۸۱۲۵۴۲
در نشست خبری عنوان شد

هرسال ۲۸ تا ۳۰ هزار نفر به دلیل سوختگی در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند/۹۰ درصد افراد سوخته پول درمان های تکمیلی را ندارند

قائم مقام و معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: از سال ۹۱ تا سال گذشته، هر سال ۲۸ تا ۳۰ هزار نفر به دلیل سوختگی، در بیمارستان‌های کشور بستری می‌شوند و در این بازه زمانی، بیشترین مرگ و میر به دلیل سوختگی مربوط به سال ۹۶ با ۱۶۵۱ مورد بوده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طیب قدیمیدر نشست خبری با موضوع گرامیداشت اول دی روز ملی پیشگیری از سوختگی که در بیمارستان حضرت فاطمه (س)، برگزار شد، گفت: یک هفتم از بیماران سوختگی بستری شده در مراکز درمانی نیاز به بستری در بخش‌های ویژه دارند و پماد سوختگی مرحله حاد، تولید داخل و تحت پوشش بیمه است، اما هزینه‌های تهیه دارو برای عوارض بعد از جوش خوردن سوختگی، بسیار زیاد است.

وی افزود: در حال حاضر ۸۲ نفر از جراحان پلاستیک در کشور، در حوزه سوختگی فعالیت دارند و هزینه‌های بیماران سوختگی برای مهاجرت خارجی به دلیل عدم پوشش بیمه و توانایی ناکافی در پرداخت هزینه ها، بر نظام سلامت افزوده می‌شود.

قائن مقام معاون درمان وزارت بهداشت افزود: یکی از دلایل سوختگی، روشن کردن آتش در تفریحات، مسافرت‌ها و حتی تراس منازل است که باید در این زمینه، فرهنگسازی و پیشگیری از سوختگی، تقویت شود.
 
بیشتر بخوانید:

 
همچنین در ادامه نشست مصطفی ده مرده ای مدیرعامل بیمارستان سوختگی مطهری، ادامه داد: بحث پیشگیری از اهمیت زیادی در جلوگیری از سوختگی برخوردار است که متاسفانه سازمان صدا و سیما برای پخش یک کلیپ آموزشی، از ما پول می‌خواهد. در حالی که ما پول درمان بیماران سوخته را با هزاران مشکل جور می‌کنیم.

وی با عنوان این مطلب که ۹۰ درصد بیماران سوخته برای درمان‌های تکمیلی پول ندارند، گفت: در تهران ۱۱۰ تخت سوختگی داریم که ظرفیت آن‌ها همیشه تکمیل بوده و اگر همین حالا یک بیمار سوخته را به بیمارستان مطهری بیاورند، باید منتظر باشیم یکی از بیماران آی سی یو، فوت کند و یا اینکه ترخیص شود.

ده مرده‌ای به تعداد زیاد افراد از کار افتاده ناشی از سوختگی اشاره کرد و افزود: هیچ ارگانی متولی تامین لباس سوختگی نیست و اگر بیمار سوخته از این لباس استفاده نکند، دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.

مدیرعامل بیمارستان سوختگی مطهری، با عنوان این مطلب که سوختگی درد هر روز کشور است، ادامه داد: ما نباید تنها به یک روز خاص به عنوان روز ملی پیشگیری از سوختگی در کشور بسنده کنیم.

وی با عنوان این مطلب که لباس سوختگی و کار درمانی بیماران سوخته بیمه نیست، گفت: یک پماد ۵۰ گرمی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد که متاسفانه در واردات آن نیز دچار مشکل شده ایم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار