
کد خبر:۸۱۴۴۱۷
پس از اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون؛
خواندن کدام درسها در آزمون کارشناسی ارشد برق ۹۹ اولویت دارد / تغییر ضریب تنها در یک گرایش
اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ضریب درس سیگنال در گرایش الکترونیک را از ۲ به ۱ کاهش داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ضرایب برخی دروس مجموعه برق برای کنکور ارشد سال ۹۹ نسبت به کنکور سالهای گذشته تغییر کرده است. با توجه به اینکه داوطلبان تنها ۴ ماه برای آمادگی در این آزمون مهلت دارند به بررسی تغییر ضرایب و دروس مجموعه برق ارشد ۹۹ پرداختیم.
تغییر ضریب کنکور ارشد برق تنها در یک گرایش
آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ در حالی برگزار میشود که دروس گرایشهای مختلف مجموعه برق در دفترچه سال ۹۹ نسبت به کنکور سال ۹۸ تنها در گرایش الکترونیک تغییر پیدا کرده است. در این تغییر، ضریب درس سیگنال از ۲ به ۱ کاهش یافت؛ بنابراین داوطلبانی که در کد ضریب و گرایش الکترونیک قصد داشتند بر روی درس سیگنال سرمایه گذاری لازم را انجام دهند، حالا باید مثل داوطلبانی که برای گرایش سیستمهای قدرت میخوانند، درس ضریب ۲ خود را زبان و کنترل انتخاب کنند. طبیعتا رتبهی کسب شده در زیر گرایش ۲ و ۳ همه داوطلبان یکسان خواهد شد.
کدام درسها اولویت بیشتری دارند
با توجه به ضرایب دروس هر گرایش داوطلبان میتوانند برای مطالعه و برنامهریزی بهتر در کنکور ارشد رشته مهندسی برق ۹۹ دروس را به ترتیب در گرایشهای الکترونیک «الکترونیک و مدار منطقی، سیگنال، ریاضی، زبان»، گرایش سیستمهای قدرت و الکترونیک قدرت «ماشین بررسی، ریاضی، زبان، کنترل»، گرایش مخابرات سیستم و رمز و شبکه مخابراتی «سیگنال، ریاضی، الکترونیک، زبان»، گرایش مخابرات میدان «مغناطیس، ریاضی، سیگنال، زبان»، گرایش کنترل «کنترل، ریاضی، سیگنال، زبان»، گرایش مهندسی پزشکی «سیگنال، کنترل یا الکترونیک، ریاضی، زبان»، گرایش مکاترونیک «یکی از دروس الکترونیک، کنترل یا ماشین با توجه به علاقه و گرایش داوطلب انتخاب شده و در الویت بعدی ریاضیات و زبان قرار خواهد گرفت» بخوانند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.