معاون فرهنگی وزیر علوم بر لزوم بازنگری در فعالیتهای فرهنگی و تنوعبخشی آنها با هدف جذب بیشتر دانشجویان تاکید کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، نشست بانوان کارشناس امور فرهنگی دانشگاههای تهران، با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی وزارت علوم برگزار شد.
غفاری با بیان اینکه بنیاد هر توسعه و پیشرفتی مرهون تلاش بانوان است، اظهار داشت: شما با قشر فرهیخته، جوان و نخبه کشور یعنی دانشجویان سروکار دارید و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی این عزیزان را رسیدگی کرده و انجام میدهید و مطمئناً این تلاش شما در توانمندی و قوتبخشی آنها تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه بیتردید شما به انجام امور فرهنگی و تاثیرگذاری آن باید امیدوار باشید، گفت: آثار حوزه اجتماعی و فرهنگی کمیتپذیر نیستند، ولی مطمئن باشید فعالیتهای دیگری هم که در واحدهای مختلف دانشگاهها صورت میگیرد، نشات گرفته و مرهون انجام امور فرهنگی است.
معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: کارشناسان حوزه فرهنگی دانشگاهها علاوه بر مهارتهای تکنیکی باید از تفکر و بینش بالاتری نسبت به کارشناسان سایر بخشهای دانشگاه برخوردار باشند.
غفاری افزود: انجام هر کاری نیازمند آمادگی ذهنی و روانی است که تعیین کنندههای کلیدی در هر امری هستند و کسی که میخواهد تمدنی را بنا نهد قبل از هر چیز باید از منظومه ذهنی و فکری مناسبی برخوردار باشد تا بتواند آوردهای مناسب و مطلوبی را بنا نهد و کار خوب و مناسب فرهنگی، ساختن این ذهنیت و طراحی آن است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه امروز بخش قابل ملاحظهای از دانشجویان دانشگاهها را بانوان تشکیل میدهند، گفت: در نشست با فعالان دانشجویی و همچنین سایر دانشجویان دختر، عمده مطالبه و انتظارشان این بود که آنگونه که مناسب است فعالیتها و کارهایشان دیده نمیشود و یکی از کارهای مهمی که کارشناسان امور فرهنگی باید انجام دهند، ایجاد مکانیسمها و سازوکارهایی است تا این ذهنیت دانشجویان از بین برود.
وی تصریح کرد: اولین کسی که دانشجویان درخصوص مسائل فرهنگی به وی مراجعه میکنند، کارشناس فرهنگی دانشگاه است و مراجعات و انجام کارها در مراحل بعدی هم حاصل عملکرد همین کارشناسان گرانقدر است.
غفاری در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم بازنگری تنوعبخشی به امور فرهنگی در دانشگاهها جهت جلب بیشتر دانشجویان به این حوزه، اظهار امیدواری کرد با استمرار این نشستها و تعامل کارشناسان امور فرهنگی با یکدیگر و جمعبندی آراء و دیدگاههای آنان بتوان به راهکارهای مناسبی در جهت تقویت امور فرهنگی اهتمام ورزید.