آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۷۷۰
با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان نانویی؛

کیسه‌های بسته‌بندی نانویی محصولات کشاورزی ایرانی به ترکیه صادر شد

کیسه‌های بسته‌بندی نانویی ویژه محصولات کشاورزی که توسط یک شرکت ایرانی تولید می‌شود، به ترکیه صادر شده تا از این کیسه‌ها برای عرضه محصولات کشاورزی این کشور در بازار‌های روسیه و اروپا استفاده شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت دانش بنیان نانویی قراردادی برای فروش ۱۰۰ تن کیسه بسته‌بندی با یک شرکت از ترکیه به امضا رسانده است. رسول لسان‌خوش، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: «براساس این قرارداد باید ۱۰۰ تن کیسه بسته‌بندی نانویی تحویل شرکت Aypek در ترکیه داده شود که تحویل اولین فاز به حجم ۵ تن انجام شده و قرار است ماهانه ۱۰ تن از این کیسه‌ها تحویل این شرکت شود.»

به گفته لسان‌خوش این کیسه‌ها که دارای خاصیت کنترل رطوبت بوده و در آن‌ها از فناوری آنتی‌بلاک استفاده شده قرار است در اختیار کشاورزان ترکیه‌ای قرار بگیرد تا از این کیسه‌ها برای صادرات محصولات کشاورزی ترکیه به بازار روسیه و اروپا استفاده شود.

مدیرعامل شرکت بسپار پیشرفته شریف درباره فعالیت‌های این شرکت می‌گوید: «ما قراردادی با شرکت آوا پروتئین داریم که در قالب این قرارداد، تقریبا نیمی از ظروف بسته‌بندی گوشت و مرغ این شرکت با استفاده از مستربچ‌های نانویی شرکت بسپار پیشرفته شریف تامین می‌شود، به طوری که در حال حاضر ماهانه ۴۰ تن مستربچ به آوا پروتئین تحویل می‌دهیم. علاوه براین، کیسه‌های بسته‌بندی برای صادرات خیار، کاهو، کلم‌بروکلی و بادمجان نیز تولید و به بازار عرضه می‌کنیم. از آنجایی که پلی‌اتیلن خاصیت چسبندگی زیادی دارد از این رو به کیسه‌هایی که با این ماده ساخته می‌شود آنتی‌بلاک افزوده می‌شود که افزودن آنتی‌بلاک باعث کدر شدن و در برخی مواد مانع از کنترل رطوبت نیز می‌شود.»

لسان‌خوش درباره راهکار این شرکت برای مقابله با کدری آنتی‌بلاک‌ها می‌گوید: «ما سراغ نانوسیلیس رفتیم تا از آن به عنوان آنتی‌بلاک استفاده کنیم. در نهایت موفق به توسعه این فناوری شدیم و به تازگی گواهی نانومقیاس برای مستربچ آنتی‌بلاک نانویی را دریافت کرده‌ایم. از این فناوری آنتی‌بلاک نانویی که مانع از چسبیدن کیسه‌های بسته‌بندی به هم شده و در عین حال شفاف بوده و کنترل رطوبت نیز در آن‌ها انجام می‌شود در کیسه‌های بسته‌بندی صادراتی استفاده می‌کنیم.»
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار