آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۷۸۲
در نمایشگاه CES؛

نانوحسگر‌های گازی با قابلیت نظارت بر کیفیت هوا عرضه خواهد شد

یک شرکت تولیدکننده نانوحسگر‌های گازی، حسگر جدیدی ارائه کرده است که قابلیت نظارت بر کیفیت هوا در مقیاس‌های ppb را دارد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آرنوس (AerNos) اعلام کرد که از محصول جدیدی در بخش حسگر‌های گازی در نمایشگاه CES رونمایی خواهد کرد. این حسگر کوچک قابلیت شناسایی کیفیت هوا را داشته و در آن از فناوری‌های SmartAer و Aerband استفاده شده‌است. پیشرفت‌های دائمی در بخش شناسایی گاز، این شرکت را قادر ساخته تا بتواند قواعد بازی را در بخش حسگری مواد در مقیاس‌های کوچک تغییر دهد.

محصولات حسگری شرکت آرنوس دارای آرایه‌های بسیار کوچک برای شناسایی ترکیبات گازی در مقیاس‌های قیمت در میلیارد (ppb) است و از آن‌ها می‌توان برای نظارت بر کیفیت هوای داخل و خارج از ساختمان استفاده کرد. این محصولات قابلیت استفاده برای تشخیص گاز‌های خطرناک و همچنین استفاده به‌عنوان بینی الکترونیکی را دارا هستند.

نظارت بر کیفیت هوا در خانه‌های هوشمند، شهر‌های هوشمند، ساختمان‌های تجاری، حمل و نقل و دیگر کاربری‌ها، با محدودیت عملکرد حسگر‌های گازی موجود روبرو است. با شناسایی چندین گاز به‌صورت هم‌زمان، در سطح ppb، کاربران این امکان را پیدا می‌کنند تا با یک محصول منحصر به فرد در بخش حسگری کار کنند.

با استفاده از فناوری AerN ۲ S، محققان شرکت آرنوس دستگاهی ساخته‌اند که می‌تواند ازن را با حساسیت بالا شناسایی کند، این کار در مقادیر بسیار کم و در مقیاس ppb صورت می‌گیرد.

این شرکت قصد دارد به زودی از محصولی با قابلیت شناسایی فرمالدهید رونمایی کند، این محصول برای پاسخ به نیاز رو به رشد در بخش تشخیص فرمالدهید در جهان ارائه می‌شود که برای استفاده در محیط‌های داخلی توسعه یافته است. این فناوری نیز قابلیت تشخیص در مقیاس ppb را دارد.

حسگر‌های چند گازی آرنوس برای گاز‌های ویژه‌ای تنظیم شده‌اند که در میان ازن و فرمالدهید به همراه آمونیاک، دی‌اکسید نیتروژن و TVOc‌ها از جمله ترکیباتی هستند که با استفاده از فناوری این شرکت در مقیاس‌های بسیار کم قابل شناسایی هستند.

نانوحسگر‌های گازی شرکت آرنوس برای تولید انبوه طراحی شده‌اند و می‌توانند به نیاز موجود در بازار در بخش حسگری گازی پاسخ دهند. انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۵۰ میلیارد دستگاه در سراسر جهان به هم متصل شده باشند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار