معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت گفت: با توجه به منابع متفاوت درصد بالایی از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت قریب به ۸۵ درصد در مقاطع مختلف جذب بازار کار میشوند.
ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره بازنگریهای انجام شده در دروس این دانشگاه گفت: دانشگاه علم و صنعت به طور مداوم در زمینه بازنگری سرفصلها و محتوای درسی دانشجویان تلاش کرده است. به همین منظور واحدهای درسی مهارت محور را جایگزین واحدهای درسی دیگر کردیم تا توان اشتغال پذیری دانشجویان افزایش یابد.
واحدی ادامه داد: اکنون با توجه به شرایط جدید دو واحد درسی در زمینه آشنایی با محیط زیست و چالشهایی که به طور کل بشریت با آن مواجه است را به واحدهای درسی دانشجویان افزودهایم. در زمینه کارآفرینی مقالات و پژوهش محور شدن آنها که جزو مسائل راهبردی دانشگاه علم وصنعت محسوب میشود نیز به افزایش دو واحد درسی کارآفرینی پرداختهایم.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه این دانشگاه میان رشته در گرایشهای مختلف دارد؛ تصریح کرد: در دانشگاه علم و صنعت میان رشته نانو شیمی پایگذاری شد همچنین در زمینه علوم کامپیوتر و مباحث علوم پایه نیز به افزودن میان رشته پرداختیم.
واحدی تصریح کرد: رشتههای جدید با معیارهای روز دنیا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا پایه ریزی شدهاند یکی از محورهایی که ما برای تصویب این دورهها داریم این است که به نوعی مهارتهای دانش آموختگان را افزایش دهیم. به همین منظور عناوین دروس و کارگاههای آزمیشگاهی را افزایش دادیم.
معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به منابع متفاوت درصد بالایی از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت قریب به ۸۵ درصد در مقاطع مختلف جذب بازار کار میشوند.