رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: ۸۳ درصد بودجه دانشگاه برای پرسنل و شرکتها است که با توجه به اینکه قرار است حقوق آنها ۱۵ درصد اضافه شود، افزایش ۷ درصدی بودجه دانشگاه در سال آینده نمیتواند پاسخگوی نیازهای ما باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در نشست خبری هفتمین کنفرانس بینالمللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین درباره بودجه این دانشگاه گفت: در حال حاضر که وارد یازدهمین ماه سال ۹۸ شده ایم تنها حدود ۶۰ درصد از بودجه ۹۸ تخصیص یافته است.
برای ادامه سال تحصیلی در حوزه بودجه نگرانی جدی وجود دارد
وی ادامه داد: از این رو برای ادامه سال تحصیلی در حوزه بودجه نگرانی جدی وجود دارد؛ چرا که دانشگاهها دارای یک سری هزینههای قطعی هستند که نمیتوانند از آنها صرف نظر کنند.
بدهی ۲۰ میلیارد تومانی دانشگاه خوارزمی
حبیبی با بیان اینکه بدهی دانشگاه خوارزمی در حال حاضر بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان است، عنوان کرد: انتظار جدی داریم که در ایام باقی مانده تا انتهای سال حمایت بهتر و بیشتری از بخش آموزش عالی شود و بودجههای مصوب به خوبی تخصیص یابد تا مشکلات مرتفع و بیشتر از پیش نشود.
رئیس دانشگاه خوارزمی بیان کرد: بودجه بخش عمرانی و تجهیز عمدتا به صورت اوراق است؛ یعنی برای کارهای جاری، تعمیر و تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها اعتبارات به صورت اوراق تامین میشوند که چندان کارایی ندارند؛ چرا که پیمانکاران پروژههای عمرانی برای انجام کارهای جز یا حتی بزرگ نمیتوانند منتظر اوراق بمانند در این خصوص با سختیهای فراوان پیمانکاران عمرانی دانشگاه را ماندگار کرده ایم، اما همچنان راضی نیستند.
به گفته وی پیمانکاران که با نرخ و تعرفههای سالهای ۹۵ یا ۹۶ قراردادی را منعقد کرده اند دیگر حاضر به انجام کارها در سال جاری با همان تعرفه سالهای گذشته نیستند و این موضوع را به ضرر خود میدانند.
افزایش ۷ درصدی بودجه دانشگاه پاسخگوی نیازها نیست
حبیبی اظهار داشت: ۸۳ درصد بودجه دانشگاه برای پرسنل و شرکتها است که با توجه به اینکه قرار است حقوق آنها ۱۵ درصد اضافه شود، افزایش ۷ درصدی بودجه دانشگاه در سال آینده نمیتواند پاسخگوی نیازهای ما باشد.
وابستگی دانشگاه خوارزمی به بودجه شدیدتر از دیگر دانشگاه هاست
رئیس دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه بودجه دانشگاه خوارزمی در سال ۹۸، ۱۶۰ میلیارد تومان بوده و درآمد اختصاصی در سال ۹۷ و ۹۸ به ۲۷ میلیارد تومان رسیده است، گفت: وابستگی دانشگاه خوارزمی به بودجه شدیدتر است؛ این در حالی است که برخی از دانشگاهها همچون امیرکبیر و صنعتی شریف که درآنها ارتباط با صنعت نهادینه شده این وابستگی کمتر به چشم میخورد.
حبیبی با تاکید بر کسری بیش از اندازه بودجههای حوزه فرهنگی گفت: به طور کلی ادامه وضع بودجه دانشگاهها به گونهای است که ممکن است دانشگاهها نتوانند تعهدات خود را برای ادامه روند تکمیل کنند.
وی درباره جذب دانشجویان مهارتی در این دانشگاه عنوان کرد: به صورت مستقل دانشجویان مهارتی را جذب نمیکنیم، اما طبق ابلاغیه وزارت علوم در سال گذشته این روند در برخی دانشکدههای ما حاکم است که دانشجویان مقطع کارشناسی در زمینههای مهارتی مورد علاقه خود میتوانند تا ۲۴ واحد درسی را در دانشگاه بگذرانند و همزمان با کسب مدرک کارشناسی خود گواهی نامه دوره مهارتی شان را نیز اخذ کنند.
حبیبی درباره تجمیع واحدهای دانشگاهی تهران و کرج نیز تصریح کرد: با توجه به آنکه طرح توسعه خوارزمی در کرج تعریف شده است طرحهای توسعهای درآنجا دنبال میشوند، اما زمانی که این طرح توسعه در کرج اجرا شد نیاز داشتیم که سازمان تشکیلاتی را نیز اصلاح کنیم تا مدیران و همکاران هیئت علمی و کارکنان نیازی به حضور در دو دانشگاه نداشته باشند. از این رو تلاش داریم این بحث را ساماندهی کرده و سازمان اداری، ستادی و علمی در حد اقتضا مستقل از یکدیگر کار کنند.
شورای شهر مخالف تغییر نام متروی دروازه دولت به دانشگاه خوارزمی است
رئیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به تغییر نام متروی دروازه دولت به دانشگاه خوارزمی عنوان کرد: این طرح در شورای شهر پیشنهاد و بررسی شد، اما شورای شهر مخالف این تغییر نام است؛ چرا که معتقدند هویت قدیمی شهر نباید از میان برود، اما چنین پیشنهادی همچنان مطرح میشود که اگر امکان تغییر نام وجود ندارد حداقل ایستگاه مترو دارای دو نام باشد یکی دروازه دولت و دیگری دانشگاه خوارزمی.
افتتاح ساختمان پروین اعتصامی دانشگاه خوارزمی در پایان بهمن ماه
وی از افتتاح ساختمان پروین اعتصامی دانشگاه خوارزمی در پایان بهمن ماه امسال خبر داد و گفت: حیاط ضلع شمالی محوطه و ساختمان اصلی پروین اعتصامی به عنوان یکی از میراث فرهنگی کشور بازسازی شده و پایان بهمن ماه افتتاح خواهد شد هم چنین یکی از سالنهای بزرگ این ساختمان قرار است به عنوان موزه خوارزمی و آموزش عالی کشور تعریف شود.