رئیس دانشگاه کاشان گفت: بسیاری از هزینههایی که در شهر میشود، هدفمند نیست و با انجام خدمات علمی پژوهشی میتوان در بهبود فعالیتها و خدمات ارائه شده قدمهای موثری برداشت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان در حاشیه جلسه با شهردار کاشان از ارائه سالانه بیش از ۱۰۰۰ رساله و پایان نامه دانشجویی در این دانشگاه از سوی دانشجویان و محققان خبر داد.
زراعت با بیان اینکه دانشگاه کاشان آماده ارائه خدمات علمی و پژوهشی به مجموعه شهری و دیگر دستگاههای اجرایی و خدماتی شهرستان و ایران اسلامی است، اظهار کرد: ارتباط دانشگاه با دیگر نهادها و ادارات میتواند نقش موثری در حل مشکلات مردم داشته باشد.
رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه این دانشگاه در زمینه ارتقای فرهنگ شهروندی، مشارکت و مسئولیت پذیری شهروندان آماده تعامل با مدیریت شهری کاشان است، افزود: بسیاری از هزینههایی که در شهر میشود هدفمند نیست و با انجام خدمات علمی پژوهشی میتوان در بهبود فعالیتها و خدمات ارائه شده قدمهای موثری برداشت.
وی با بیان اینکه در بین دانشگاههای سراسر ایران برای اولین بار در دانشگاه کاشان معاونت نوآوری و اقتصادی تشکیل شده است، تصریح کرد: این معاونت به منظور ارتباط موثر با صنعت و همچنین تجاری سازی علم شکل گرفته است.
زراعت با اشاره به ارائه بیش از یک هزار رساله و پایاننامه دانشجویی در دانشگاه کاشان توسط محققین و پژوهشگران این دانشگاه خاطرنشان کرد: از این ظرفیت عظیم میتوان به بهترین نحو برای پیشبرد اهداف مدیریت شهری شهرستان کاشان استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود همچنین از تاسیس صندوق پژوهش و فنآوری دانشگاه کاشان خبر داد و اذعان داشت: این صندوق با سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیارد ریال و به منظور حمایت از ایدهها و طرح۲های خلاقانه اساتید و دانشجویان دانشگاه کاشان تشکیل شده است.
رئیس دانشگاه کاشان اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی در حوزه فنآوری، صدور ضمانتنامه مورد نیاز شرکتهای دانش بنیان، تامین سرمایه خطرپذیر و مشارکت در طرحهای فن آورانه را از جمله اهداف تاسیس این صندوق دانست و تاکید کرد: امیدواریم با تاسیس این صندوق و همچنین پارک علمی و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی شاهد تجاری سازی ایدههای خلاقانه پژوهشگران و محققین دانشگاه کاشان باشیم.